0001 - Skischool Aveen 2021
Stickeractie Vinkeveen afgerond

Stickeractie Vinkeveen afgerond


Geplaatst op: 28 juni 2021

Net als bij het eerste deel van Trots op Vinkeveen was er veel enthousiasme voor het verzamelen van de historische stickers van ons mooie plassendorp. In deel 2 kon de plaatselijke bevolking opnieuw 216 verschillende stickers van markante Vinkeveense plaatsen, personen of gebeurtenissen bij elkaar sparen, om deze allemaal te plakken in een prachtig opgemaakt fotoboek. Het initiatief van Jumboman Vincent Schuijt is ook dit jaar bijzonder gewaardeerd. Daarnaast oogstte de actie om bij aankoop van een boek een waardebon voor de plaatselijke horeca uit te reiken veel bijval.

Ruilmogelijkheid
Vele honderden bewoners uit het dorp, maar ook van ver daarbuiten, hebben elkaar de laatste weken kunnen vragen of de ander misschien nog wat ontbrekende nummers had. En met succes. Een enorm aantal boeken is inmiddels volgeplakt, zo vernemen we uit de wandelgangen.
Maar, mocht u nog plaatjes missen: u kunt bij de servicebalie van Jumbo Vinkeveen een formulier ophalen, invullen en weer inleveren. Op dit formulier kunt u maximaal tien nog ontbrekende plaatjes doorgeven. Zelf geeft u tien eigen dubbele plaatjes mee. 

Nieuwe leden
De historische vereniging De Proosdijlanden is extra tevreden met de succesvolle actie, want het heeft uiteindelijk achttien nieuwe leden opgeleverd. Naast het feit dat deze nieuwe leden een Jumbocadeaubon ontvangen ter waarde van de helft van het contributiebedrag, dingen zij ook mee naar de extra waardebonnen, die op donderdag 1 juli a.s. tussen hen verloot worden. De winnaars krijgen hiervan vanzelf bericht.

Ooit een deel 3?
Regelmatig kwam de vraag of er nog een derde deel gaat komen. Dat is nog ongewis. Afhankelijk van de omstandigheden de komende jaren en de mogelijke ideeën hieromtrent zal de toekomst dit uitwijzen. Het idee om voor een derde deel gebruik te maken van foto’s van toen naast de foto’s van de situatie van nu is overigens wel al geopperd.
Laatst bewerkt op: 28 juni 2021 09:14

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stickeractie Vinkeveen afgerond

Net als bij het eerste deel van Trots op Vinkeveen was er veel enthousiasme voor het verzamelen van de historische stickers van ons mooie plassendorp. In deel 2 kon de plaatselijke bevolking opnieuw 216 verschillende stickers van markante Vinkeveense plaatsen, personen of gebeurtenissen bij elkaar sparen, om deze allemaal te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: