0001 - Skischool Aveen 2021
Mama Lokaal Abcoude en Mijdrecht weer open

Mama Lokaal Abcoude en Mijdrecht weer open


Geplaatst op: 29 juni 2021

Eindelijk is het zover! Na een lange lockdown openen Mama Lokaal Abcoude en Mama Lokaal Mijdrecht weer wekelijks haar deuren voor (aanstaande) mama’s en papa’s met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Kom je gezellig? Ken je andere mama’s die dit leuk vinden? Kom dan gezellig samen! 

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend in Abcoude en elke vrijdagochtend in Mijdrecht tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen: info@ouderslokaal.nl

 


Laatst bewerkt op: 28 juni 2021 09:32

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mama Lokaal Abcoude en Mijdrecht weer open

Eindelijk is het zover! Na een lange lockdown openen Mama Lokaal Abcoude en Mama Lokaal Mijdrecht weer wekelijks haar deuren voor (aanstaande) mama’s en papa’s met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Kom je gezellig? Ken je andere mama’s die dit leuk vinden? Kom dan gezellig samen!  Over Mama Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: