0001 - Skischool Aveen 2021
Hulp in de Bibliotheek bij websites van de overheid

Hulp in de Bibliotheek bij websites van de overheid


Geplaatst op: 29 juni 2021

Wij moeten steeds meer zaken zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Je moet dan wel met een computer kunnen omgaan, en misschien een DigiD hebben. Veel mensen vinden het fijn als iemand daarbij helpt.

Medewerkers van de Bibliotheek zijn opgeleid om inwoners met dit soort zaken verder te helpen. Ze zoeken mee naar de juiste informatie of het juiste formulier. Eventueel verwijzen ze u door naar een andere organisatie binnen de gemeente. De hulp is gratis, u hoeft geen afspraak te maken en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. 

De Informatiepunten zijn geopend als de Bibliotheek open is. Kijk voor openingstijden: www.bibliotheekavv.nl/openingstijden


Laatst bewerkt op: 29 juni 2021 14:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulp in de Bibliotheek bij websites van de overheid

Wij moeten steeds meer zaken zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Je moet dan wel met een computer kunnen omgaan, en misschien een DigiD hebben. Veel mensen vinden het fijn als iemand daarbij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: