Huif
5.000 euro verdeeld over 18 clubs Abcoude en Baambrugge

5.000 euro verdeeld over 18 clubs Abcoude en Baambrugge


Geplaatst op: 29 juni 2021

Afgelopen zondag heeft de vijfde editie van de bekende sponsorfietstocht georganiseerd door de Lionsclub Abcoude-Baambrugge plaatsgevonden. De versoepeling van de coronamaatregelen, het prachtige weer én het vooruitzicht van een mooi sponsorbedrag voor je club waren aanleiding voor ruim 250 deelnemers om op de fiets te stappen voor 18 lokale clubs en verenigingen. Een recordaantal voor deze jubileumeditie.

Burgemeester Maarten Divendal deelde 18 checks uit met een totale waarde van 5.000 euro samen met Ugur Pekdemir, Directeur Rabobank Amstel en Vecht. De prijsuitreiking vond plaats in Sporthuis Abcoude waar 2 vertegenwoordigers van de clubs voor uitgenodigd zijn. De overige deelnemers konden hier online getuigen van zijn via een Facebook live event van Lions Abcoude Baambrugge.

Top 5 clubs en verenigingen.
De hoogste bedragen, en daarmee de winnaars, zijn uitgereikt aan de Voedselbank en Tumult, beide met 43 deelnemers goed voor 840 euro per vereniging. Op de tweede plaats eindigde de Pandergroep Scouting (645 euro), gevolgd door de Harmonie (566 euro). De top vijf werd afgesloten met de OuderenBelangenVereniging (OBV) (4e plaats met 488 euro) en FC Abcoude (5e plaats met 391 euro).  De leden van de OBV hebben het traject niet per fiets maar per auto afgelegd. De volledige lijst met bedragen en wat sfeerbeelden van de fietstocht zijn terug te vinden op  www.lions-abcoude-baambrugge.nl

Zeer tevreden
De organisatie van de fietstocht blikt tevreden terug op een geslaagde dag. De nieuwe president van Lionsclub Abcoude-Baambrugge, Brenda Stork: “Wat een opkomst dit jaar! In verband met cornona hebben we afgelopen jaar niet kunnen fietsen en ook voor dit jaar was het spannend of het wel kon doorgaan. Maar het is allemaal goed gekomen en we zijn zeer tevreden met deze recordopkomst. De fietsers van jong tot oud hebben genoten van de drie routes die uitgezet waren. Heel fijn dat we als Lions zoveel clubs hebben kunnen helpen, dankzij de gulle sponsorbijdrage van Rabobank Amstel en Vecht. We willen alle fietsdeelnemers, vrijwilligers, de Mobiele Fietsenmaker en medesponsor Plus Koot Abcoude hartelijk bedanken.

Nóg meer geld voor clubs
Sander Koot van Plus Abcoude liet de organisatie nog weten dat er dit najaar een grote clubactie wordt georganiseerd. Onder het mom van Spaar je Club Gezond is er maar liefst 20.000 euro te verdelen over de lokale clubs. Klanten bepalen door middel van te sparen vouchers welk deel van het totaalbedrag aan hun club of vereniging in Abcoude of Baambrugge toekomt.
Laatst bewerkt op: 29 juni 2021 08:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

5.000 euro verdeeld over 18 clubs Abcoude en Baambrugge

Afgelopen zondag heeft de vijfde editie van de bekende sponsorfietstocht georganiseerd door de Lionsclub Abcoude-Baambrugge plaatsgevonden. De versoepeling van de coronamaatregelen, het prachtige weer én het vooruitzicht van een mooi sponsorbedrag voor je club waren aanleiding voor ruim 250 deelnemers om op de fiets te stappen voor 18 lokale clubs … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: