Verkeershinder op zondag 4 september Aalsmeer


Geplaatst op: 23 augustus 2011

Op zondag 4 september zal de Ride for the Roses worden gehouden in Aalsmeer en omgeving. De start en finish van dit grote wielerevenement vinden plaats bij FloraHolland. Daardoor zullen verschillende wegen in Aalsmeer worden afgesloten en is de dienstregeling van Connexxion aangepast.

De wielertocht van 100 kilometer start rond 10.00 uur bij FloraHolland en gaat vervolgens door onder andere Hoofddorp, Heemstede, Hillegom, Uithoorn en Amstelveen en eindigt weer in Aalsmeer. De eerste fietsers worden weer rond 14.00 uur in FloraHolland verwacht. Het peloton wordt begeleid door de politie en een groot aantal verkeersregelaars en gaat over wegen die zijn afgezet voor al het andere verkeer. Dit geldt onder andere voor de Burgemeester Kasteleinweg, de Van Cleeffkade en de Aalsmeerderweg. Op de website van de gemeente Aalsmeer (www.aalsmeer.nl) kunt u de precieze route en de rijtijden van het peloton vinden en van de routes van de 25 en 50 kilometer (die uiteraard ook voor hinder kunnen zorgen). Naast de deelnemers verwacht de gemeente ook duizenden recreanten en bezoekers. Houdt u daarom rekening met extra drukte. De gemeente raadt inwoners van Aalsmeer die het peloton willen aanmoedigen of de koopzondag in Aalsmeer Dorp willen bezoeken aan om met de fiets naar het centrum te komen.

Aanpassing dienstregeling openbaar vervoer
Ook is in verband met het evenement de dienstregeling van Connexxion op zondag 4 september aangepast. Op verschillende trajecten binnen en buiten Aalsmeer is slechts beperkt busvervoer mogelijk. Als u op deze dag gebruik wilt maken van het openbaar vervoer, moet u rekening houden met aangepaste verbindingen en langere reistijden. Kijk voor meer informatie op www.connexxion.nl, www.aalsmeer.nl of www.ridefortheroses.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeershinder op zondag 4 september Aalsmeer

Op zondag 4 september zal de Ride for the Roses worden gehouden in Aalsmeer en omgeving. De start en finish van dit grote wielerevenement vinden plaats bij FloraHolland. Daardoor zullen verschillende wegen in Aalsmeer worden afgesloten en is de dienstregeling van Connexxion aangepast. De wielertocht van 100 kilometer start rond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: