0001 - Skischool Aveen 2021
Veiling Rotary Aalsmeer-Uithoorn

Veiling Rotary Aalsmeer-Uithoorn


Geplaatst op: 29 juni 2021

Op een gastvrije locatie aan de Vuurlijn, Gasterij De Kwakel, verzamelde de Rotaryclub Aalsmeer-Uithoorn zich op dinsdag 29 juni jl voor de afsluitende bijeenkomst van de veiling voor het goede doel Frontotemporale Dementie (FTD).
In het Erasmus UMC doet John van Swieten en zijn team onderzoek naar FTD, dementie op jonge leeftijd. In Rotterdam wordt onderzoek gedaan naar families die op basis van erfelijke factoren een grote kans hebben op dementie. De financiering van dit onderzoek wordt mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de veiling.

Het is traditie dat de laatste dinsdag van juni het Amsterdamse Bosgolftoernooi wordt gehouden. Dit jaar zou dat voor de 10e keer plaatsvinden. Helaas gooide corona roet in het eten en moest het 2e lustrum uitgesteld worden naar 2022. Om het goede doel niet met lege handen te laten staan werd een online veiling georganiseerd. Deze werd afgesloten op dinsdag 29 juni. Aan het eind van de avond kon aan een delegatie uit het Erasmusziekenhuis een cheque worden overhandigd van € 27.500.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veiling Rotary Aalsmeer-Uithoorn

Op een gastvrije locatie aan de Vuurlijn, Gasterij De Kwakel, verzamelde de Rotaryclub Aalsmeer-Uithoorn zich op dinsdag 29 juni jl voor de afsluitende bijeenkomst van de veiling voor het goede doel Frontotemporale Dementie (FTD).In het Erasmus UMC doet John van Swieten en zijn team onderzoek naar FTD, dementie op jonge … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: