0001 - Skischool Aveen 2021
Timpaan en Vastbouw starten bouw betaalbare Smartwoningen Aalsmeer

Timpaan en Vastbouw starten bouw betaalbare Smartwoningen Aalsmeer


Geplaatst op: 1 juli 2021

Op 29 juni heeft de officiële start van de bouw plaatsgevonden van nieuwbouwproject Smartwoningen Aalsmeer. In bijzijn van wethouder Robert van Rijn van de Gemeente Aalsmeer hebben de aanstaande bewoners deze feestelijke bijeenkomst bijgewoond. Namens projectontwikkelaar Timpaan was directeur Ingeborg de Jong aanwezig, namens aannemer Vastbouw, Ernest Melssen. 

Het project bestaat uit 24 betaalbare Smartwoningen, die ontwikkeld zijn voor de groeiende groep een- en tweepersoonshuishoudens, zoals starters, singles en senioren. De verkoop van het project is in januari van start gegaan en kon rekenen op grote belangstelling. Voor de 24 woningen hebben bijna 700 zich definitief ingeschreven. Inwoners van Aalsmeer kregen voorrang bij de toewijzing. Zo wordt voorzien in passende woningen voor de Gemeente.

“In Aalsmeer wonen relatief veel jonge mensen die graag in Aalsmeer willen blijven wonen.” Aldus wethouder Robert van Rijn. “Daarom hebben wij als college het uitgangspunt dat we betaalbare woningen willen bouwen voor iedereen. Een mooi uitgangspunt maar in de praktijk is dit best een uitdaging in Aalsmeer met alle restricties van Schiphol. Maar hier op het VVA-terrein is het gelukt en daar ben ik erg blij mee.”

Ingeborg de Jong, directeur Timpaan: “De Smartwoning is ons antwoord op precies deze woonvraag in Aalsmeer. Het maakt ons erg blij dat we vandaag met de gelukkige kopers het glas kunnen heffen op de start bouw. Nog even geduld, en dan weten wij zeker dat zij hier veel woonplezier zullen beleven.”

Smartwoning

De rug-aan-rugwoningen worden circa 68 m2 GBO groot en hebben een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer. Daarnaast heeft de woning een heerlijk tuintje. Het is een ideale woning voor kleine huishoudens, waaronder starters, senioren en singles, met prijzen vanaf € 199.950,- vrij op naam. De woningen zijn een eigen concept van Timpaan, dat eerder is gerealiseerd in Ursem en De Kwakel. De bouwtijd van de Smartwoningen is maximaal 6 maanden. Vastbouw is de vaste bouwpartner van de Smartwoning. Zo waarborgen we de kwaliteit. Kijk voor meer informatie over het concept op www.smartwoningen.nl
Laatst bewerkt op: 30 juni 2021 22:02

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Timpaan en Vastbouw starten bouw betaalbare Smartwoningen Aalsmeer

Op 29 juni heeft de officiële start van de bouw plaatsgevonden van nieuwbouwproject Smartwoningen Aalsmeer. In bijzijn van wethouder Robert van Rijn van de Gemeente Aalsmeer hebben de aanstaande bewoners deze feestelijke bijeenkomst bijgewoond. Namens projectontwikkelaar Timpaan was directeur Ingeborg de Jong aanwezig, namens aannemer Vastbouw, Ernest Melssen.  Het project … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: