Zondagmorgen 4 juli de 39e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagmorgen 4 juli de 39e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 30 juni 2021

Zondagmorgen 4 juli, van 10.00 tot 11.00 uur, in de 39e uitzending van “Uit de Kunst” o.a. kunstenares Marjolein Berger-Vos van Into Tuition en Stefan van Raay over de tentoonstelling ”Frida Kahlo & Diego Rivera” in het Cobra museum in Amstelveen.

“Uit de Kunst” is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Programma items:

Kunstenares Marjolein Berger-Vos van IntoTuition.
Ze heeft een atelier in Mijdrecht en verzorgt workshops, is beeldhouwer en maakt gedichten. Met haar bedrijf IntoTuition draagt ze haar liefde voor het beeldhouwen uit naar andere mensen en organisaties. Inmiddels zijn er meer dan 2100 beelden onder haar begeleiding gemaakt. Ze vertelt in het interview over de beeldhouw activiteiten die ze voor belangstellenden gaat organiseren.
https://www.intotuition.nl/

Stefan van Raay over de expositie  Frida Kahlo & Diego Rivera in het Cobra museum in Amstelveen.
Hij is voormalig directeur van het Cobra Museum en is curator van de tentoonstelling “Frida Kahlo & Diego Rivera”, die nu in het museum te zien is. Het Cobra Museum voor Moderne Kunst toont voor het eerst in Nederland een bijzondere privécollectie met topkunst uit Mexico. Naast schilderijen van Frida Kahlo en de andere Mexicaanse modernisten, is ook een selectie tekeningen en foto’s te zien. De tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution biedt de kans om de wereld van de wereldberoemde Mexicaanse modernisten te ontdekken.
https://cobra-museum.nl/tentoonstelling/frida-kahlo-diego-rivera-a-love-revolution/

Daarnaast natuurlijk fijne muziek en de culturele agenda.

De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FMDAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagmorgen 4 juli de 39e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagmorgen 4 juli, van 10.00 tot 11.00 uur, in de 39e uitzending van “Uit de Kunst” o.a. kunstenares Marjolein Berger-Vos van Into Tuition en Stefan van Raay over de tentoonstelling ”Frida Kahlo & Diego Rivera” in het Cobra museum in Amstelveen. “Uit de Kunst” is in de zomermaanden een light-programma … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: