001 - OrMontre

TV De Ronde Vener De Hypotheekshop Open Tennis toernooi gaat door


Geplaatst op: 30 juni 2021

Van 3 t/m 11 Juli opent Tennisvereniging De Ronde Vener haar deuren voor de 37st keer om haar  Open toernooi te organiseren.

 

Ook dit jaar is De Hypotheekshop de hoofdsponsor en hebben ze een prachtig toernooi neergezet met een kleine 200 deelnemers en meer dan 260 geplande wedstrijden. Het team heeft enorm hard gewerkt achter de schermen en geanticipeert op de positieve berichten mbt de Corona versoeplingen en is daarom enorm trots om als een van de eerste vereningen in de regio een volledig toernooi te kunnen organiseren.

 

Zoals u gewent bent bij Tennis Vereniging De Ronde Vener is het park gezellig aangekleed en zal de buitenkeuken, waar de meest fantastische maaltijden worden uitgeserveerd, niet ontbreken. Iedereen is daarom van harte uitgenodigd om een heerlijk hapje te komen eten en de spelers aan te komen moedigen. Het toernooi zal uiteraard voldoen aan alle Corona maatregelen en veilgheid en gezondheid worden in acht genomen.

 

De vereniging is tevens, samen met TVM, druk bezig met het realiseren van 3 Padelbanen en Padel Mijdrecht hoopt hier in de zomer gebruik van te kunnen gaan maken. De tennisverenigingen in Mijdrecht zullen in de toekomst naast het Tennis dus ook Padel kunnen aanbieden aan haar leden en andere geinteresseerden.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TV De Ronde Vener De Hypotheekshop Open Tennis toernooi gaat door

Van 3 t/m 11 Juli opent Tennisvereniging De Ronde Vener haar deuren voor de 37st keer om haar  Open toernooi te organiseren.   Ook dit jaar is De Hypotheekshop de hoofdsponsor en hebben ze een prachtig toernooi neergezet met een kleine 200 deelnemers en meer dan 260 geplande wedstrijden. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: