Dansshow Nicole 2021 was een groot succes

Dansshow Nicole 2021 was een groot succes


Geplaatst op: 6 juli 2021

De dansshow van dansschool Nicole staat bekend als de grootste en spectaculairste dansshow in de omgeving. Voor het hele corona gebeuren, was dit altijd in een (theater)zaal met podium, licht en geluid. Prachtige kostuums, stralende danseressen en natuurlijk een volle zaal met publiek!

Dat moest dit jaar natuurlijk even bijgesteld worden… Lange tijd werd er rekening gehouden, dat er geen show gegeven kon worden dit jaar en dan al helemaal niet met publiek. Maaarrr….in juni kwam daar toch vanuit de regering groen licht om weer binnen met publiek (wel onder voorwaardes) een evenement te organiseren! Yes!

Halsoverkop werd er een nieuw plan bedacht door “Team Nicole”. Er moest natuurlijk rekening gehouden worden met de 1.5 meter afstand, genoeg ruimte, ventilatie en dat het zo veilig mogelijk was voor zowel de danseressen als het publiek. 

Sporthal Laco De Phoenix stelde alle sporthallen en de tribunes beschikbaar en zo was het zaterdag 3 juli zover: de dansshow kon beginnen!

Vanwege de geldende maatregelen, hadden was de show korter dan normaal, maar dat mocht de pret niet drukken. Elke groep kon laten zien wat ze in dit gekke afgelopen seizoen, toch nog aangeleerd hadden.

Na de tropische opening van de showgroep samen met de Dancestars, kwamen er verschillende nummers en stijlen voorbij. De allerjongsten van de dansschool swingden de vloer af met “Blijven Slapen” en “Mas Mas Mas”. In de selectiegroepen was enorm veel talent te zien met de nummers “I’m a lady”, “Set me free” of “TicToc”. De meiden van Woendag 5 en 6 hadden een hele stoere “Ladiesmix” samen en er was zelfs een geweldige comeback van de Dames groep met het prachtige nummer “Tiago”! Het was duidelijk te zien dat iedereen dit gemist had, ook het publiek, want het applaus werd steeds harder en langer gedurende de show. 

Petje af voor het (docenten)team van Nicole en alle danseressen om zo last minute nog een geweldige show neer te zetten. Voor het komende seizoen zijn er inmiddels een heleboel nieuwe, leuke en spectaculaire plannen bedacht, dus op naar een nieuw, swingend, gezond, maar vooral “ouderwets gewoon” dansseizoen!

 
Laatst bewerkt op: 6 juli 2021 10:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansshow Nicole 2021 was een groot succes

De dansshow van dansschool Nicole staat bekend als de grootste en spectaculairste dansshow in de omgeving. Voor het hele corona gebeuren, was dit altijd in een (theater)zaal met podium, licht en geluid. Prachtige kostuums, stralende danseressen en natuurlijk een volle zaal met publiek! Dat moest dit jaar natuurlijk even bijgesteld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: