001 - OrMontre

Zonnige heropening voor FloriWorld


Geplaatst op: 5 juli 2021

Met bloemenlint en snoeischaar werd de nieuwste interactieve bloemen en plantenattractie vorige week officieel heropend door de Burgemeester van Aalsmeer. Na de opening in de zomer van 2020 heeft FloriWorld na 4 maanden haar deuren moeten sluiten in verband met de coronacrisis.  

 

Op vrijdag 2 juli werd FloriWorld op fleurige wijze heropend door de Burgemeester van Aalsmeer, Guido Oude Kotte. In het bijzijn van raadsleden, wethouders en overige genodigden werd op toepasselijke wijze een bloemenlint doorgeknipt met snoeischaar! Na een welkomswoord door Silvia van den Aardweg, Manager Marketing bij FloriWorld en Bert Kranendonk, Experience Architect bij DEX, werd in een zonnig Aalsmeer het bloemenlint doorgeknipt door de Burgemeester van Aalsmeer.  

 

Na het officiële moment hebben de genodigden de attractie bezocht en werd de middag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje in Restaurant Bloom.

 

Laatst bewerkt op: 6 juli 2021 11:02

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zonnige heropening voor FloriWorld

Met bloemenlint en snoeischaar werd de nieuwste interactieve bloemen en plantenattractie vorige week officieel heropend door de Burgemeester van Aalsmeer. Na de opening in de zomer van 2020 heeft FloriWorld na 4 maanden haar deuren moeten sluiten in verband met de coronacrisis.     Op vrijdag 2 juli werd FloriWorld op fleurige wijze heropend door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: