001 -Family

Skateclinics voor de jeugd bij IJsclub Nooitgedacht.


Geplaatst op: 23 augustus 2011

Op zaterdag 3, 10 en 17 september organiseert IJsclub Nooitgedacht skateclinics voor de jeugd van de Ronde Venen en omstreken. Hiermee willen we kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kennis laten maken met deze tak van sport. Tevens biedt dit een uitstekende mogelijkheid om na te gaan of schaatsen ook een sport is die bij je past.

Skatebaan
De skateclinics worden gehouden op de skatebaan in Baambrugge (IJsbaan 6, 1396LD, Baambrugge). Dit is een veilige plek waar geen hinder is van overig verkeer. De baan is 212 meter lang. Dat is weliswaar kleiner dan een ijsbaan, die doorgaans 400 meter is, maar daardoor veel overzichtelijker.

Clinics
De clinics worden gegeven van 16:00 tot 17:00 uur door deskundige jeugdschaatsbegeleiders van Nooitgedacht. De aandacht gaat vooral uit naar techniek en veiligheid. Tevens zin de clinics een mooie opstap naar het jeugdschaatsen, dat in oktober van start gaat. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de skateclinics.

Benodigdheden
Wil je komen skaten dan moet je zelf zorgen voor skates en een valhelm. Een valhelm is absoluut verplicht. Knie- elleboog en polsbeschermers zijn zeer aan te bevelen.

Aanmelden skatelessen
Aanmelden door je door een mail te sturen naar: jeugdcoordinator@ijsclubnooitgedacht.nl
Geef in de mail het volgende door:
- Voor- en achternaam
- Adres, postcode en woonplaats
- Telefoonnummer
- Geboortedatum
- De datums van de skatelessen die je komt volgen

Voor meer informatie zie: www.ijsclubnooitgedacht.nl of bel 0297-282156

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Skateclinics voor de jeugd bij IJsclub Nooitgedacht.

Op zaterdag 3, 10 en 17 september organiseert IJsclub Nooitgedacht skateclinics voor de jeugd van de Ronde Venen en omstreken. Hiermee willen we kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kennis laten maken met deze tak van sport. Tevens biedt dit een uitstekende mogelijkheid om na … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: