001 - OrMontre

Nieuw sportprogramma op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 7 juli 2021

Radio Aalsmeer is een nieuw programma op de zondagavond rijker: ‘Sport & Co’. In het programma, een samenwerking met Rick FM, zijn interviews te beluisteren die eerder bij onze collega’s in Uithoorn zijn uitgezonden. Veel onderwerpen zijn ook interessant voor de Aalsmeerse luisteraar. Zo is er een reeks interviews met Wim van Zwieten en Hans van Kasteren van RKDES over de nieuwe opzet van hun jeugdvoetbalopleiding en zullen wandelcoach Henk de Vries, gymleraar Tim Verlaan en talentcoach Peter Zijerveld te horen zijn met interessante verhalen en tips. Ook is er regelmatig aandacht voor sportevenementen in de omgeving. Sport & Co zal de komende drie maanden elke zondag worden uitgezonden tussen 19.00 uur en 20.00 uur op Radio Aalsmeer.

Dua Lipa centraal in ‘Aalsmeer by Night’

Het programma 'Aalsmeer by Night' is 8 juli voor de derde achtereenvolgende donderdag te beluisteren met een extra lange aflevering. In de zomermaanden juli en augustus komt presentator Meindert van der Zwaard regelmatig tussen 20.00 en 22.00 uur met een speciale 'Dance Night', een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden. In elke 'Dance Night' staat een dance-artiest centraal waarvan meer muziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op Dua Lipa. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Ook in de reguliere uitzending van 'Aalsmeer by Night' tussen 22.00 en 24.00 uur kan nog menig dansje gedaan worden.

Sportzomer bij ‘Sem op Zaterdag’ 

Juli, niet alleen vakantiemaand, maar vooral ook sportmaand. Sem van Hest duikt voor zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ 10 juli tussen 10.00 en 12.00 uur in de muziek horend bij de landen van de sportevenementen. Zo gaat hij Franse chansons draaien voor de Tour de France, Engelse nummers voor Wimbledon en staat hij stil bij het EK Voetbal. Zoals altijd: een lekker begin van de zaterdag. 

‘Door de Mangel’ op herhaling met Ruben Spaargaren

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. 

Komende maandag 12 juli zal de uitzending van 7 september jl. met Ruben Spaargaren te horen zijn. De Aalsmeerder is bekend in de wijde omgeving als rolstoeltennisser. Hij is opgegroeid op de Uiterweg en woont nog altijd bij zijn ouders in een woonark op een jachthaven. “Lekker makkelijk als je thuiskomt en je was wordt verzorgd door je moeder”, erkende de professioneel rolstoeltennisser. Hij behaalde o.a. het zilver op het NK en is hij in voorbereiding op de Paralympische Spelen van 2021 in Tokio. Is hij nog steeds op koers om daar volgend jaar te gaan vlammen? Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag vanaf 19.00 uur.  

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

 

Laatst bewerkt op: 7 juli 2021 12:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw sportprogramma op Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer is een nieuw programma op de zondagavond rijker: ‘Sport & Co’. In het programma, een samenwerking met Rick FM, zijn interviews te beluisteren die eerder bij onze collega’s in Uithoorn zijn uitgezonden. Veel onderwerpen zijn ook interessant voor de Aalsmeerse luisteraar. Zo is er een reeks interviews met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: