0001 - Skischool Aveen 2021

Mantelzorgers in de schijnwerpers tijdens de Dag van de Mantelzorg


Geplaatst op: 8 juli 2021

De Nationale dag van de Mantelzorg op 10 november komt er weer aan. Op deze jaarlijkse dag met leuke activiteiten staan mantelzorgers even in de schijnwerpers. Deze schijnwerper is meer dan verdiend en nodig. Geregistreerde mantelzorgers krijgen hiervoor een uitnodiging. Mantelzorgers die nog niet geregistreerd staan bij Mantelzorg & Meer kunnen zich inschrijven zodat ook zij een uitnodiging krijgen. In Uithoorn maakt Mantelzorg & Meer deel uit van Uithoorn voor elkaar.

Van 9 tot en met 13 november organiseren wij verschillende activiteiten voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Er is keuze uit creatieve, culturele, ontspannende en sportieve activiteiten. Deze activiteiten zijn online maar ook op locatie.

Mantelzorgers die nog niet ingeschreven zijn als mantelzorger kunnen zich inschrijven via https://www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden/. In oktober ontvangt de mantelzorger een uitnodiging om zich in te schrijven voor een activiteit.

Bent u er ook bij?

Wij hopen dat vele mantelzorgers zich inschrijven en aanmelden en vervolgens ook veel plezier beleven tijdens deze bijzondere Week van de Mantelzorg!

Dus: Mantelzorger meld u aan!

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgers in de schijnwerpers tijdens de Dag van de Mantelzorg

De Nationale dag van de Mantelzorg op 10 november komt er weer aan. Op deze jaarlijkse dag met leuke activiteiten staan mantelzorgers even in de schijnwerpers. Deze schijnwerper is meer dan verdiend en nodig. Geregistreerde mantelzorgers krijgen hiervoor een uitnodiging. Mantelzorgers die nog niet geregistreerd staan bij Mantelzorg & Meer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: