001 - OrMontre

TV De Ronde Vener De Hypotheekshop Open Tennis toernooi succesvol afgesloten!


Geplaatst op: 12 juli 2021

Afgelopen Zondag, 11 Juli heeft Tennisvereniging De Ronde Vener voor de 37st keer haar

 Open Tennis Toernooi succesvol af kunnen sluiten.


Het grote team van vrijwilligers is enorm trots om als een van de eerste vereningen in de regio weer een volledig toernooi te hebben kunnen organiseren. Ook dit jaar was De Hypotheekshop de hoofdsponsor en hebben ze een prachtig toernooi neergezet met een kleine 200 deelnemers en meer dan 260 wedstrijden Het toernooi heeft uiteraard voldaan aan alle Corona maatregelen en veilgheid en gezondheid zijn in acht genomen.


Zoals u gewent bent bij Tennis Vereniging De Ronde Vener was het park gezellig aangekleed en was er voor iedereen een heerlijk drankje en hapje beschikbaar. De buren van TVM en Tennishal De Ronde Venen stonden paraat voor het beschikbaar stellen van banen mocht dat nodig zijn, maar ook dit jaar werkte de weergoden prima mee en konden alle partijen gespeeld worden op het eigenpark.


De zondag werd, op een zon overgoten terras, afgesloten met de finales. Bij de heren is Axel Heikens er dit jaar met de hoofdprijs vandoor gegaan en bij de dames wist Claudia Verweij de titel te veroveren. Alle winnaars werden natuurlijk in het zonnetje gezet en beloond met een leuk aandenken. Het was mooi om te zien dat er weer in wedstrijdverband getennist kon worden en allle deelnemers zijn bedankt voor het vertrouwen en deelname en tevens uitgenodigd om volgend jaar weer mee te komen doen.


Zoals eerder vemeld is de vereniging, samen met TVM, druk bezig met het realiseren van 3 Padelbanen en Padel Mijdrecht hoopt hier in de zomer gebruik van te kunnen gaan maken. De tennisverenigingen in Mijdrecht zullen in de toekomst naast het Tennis dus ook Padel kunnen aanbieden aan haar leden en andere geinteresseerden. Voor volgend jaar zal er zowel een Open Tennis Toernooi en Open Padel Toernooi georganiseerd kunnen worden.

 

Laatst bewerkt op: 12 juli 2021 23:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TV De Ronde Vener De Hypotheekshop Open Tennis toernooi succesvol afgesloten!

Afgelopen Zondag, 11 Juli heeft Tennisvereniging De Ronde Vener voor de 37st keer haar  Open Tennis Toernooi succesvol af kunnen sluiten. Het grote team van vrijwilligers is enorm trots om als een van de eerste vereningen in de regio weer een volledig toernooi te hebben kunnen organiseren. Ook dit jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: