Meld je burendagactiviteit aan en je krijgt een gratis feestpakket

Meld je burendagactiviteit aan en je krijgt een gratis feestpakket


Geplaatst op: 13 juli 2021

Op 24, 25 en 26 september is het Burendag. Wat ga jij doen op Burendag? Laat het je buurt weten en inspireer anderen. Meld je activiteit aan op BURENDAG.NL en je krijgt een gratis Burendag feestpakket van Douwe Egberts en het Oranje Fonds! 

Buuf kom je vandaag een bakje koffie bij me doen?

Burendag; “Het hoeft niet groots met springkussen en barbecue.  Het begint bij het uitnodigen van je buren voor een kopje koffie”. 

Zie je ook mogelijkheden om aan de slag te gaan in uw buurt, maar kun je daar tips en tools voor gebruiken? De opbouwwerkers bij Tympaan-De Baat, helpen je graag verder met het uitwerken van ideeën. Zij zijn te bereiken op 0297 – 230 280 of via e-mail opbouwwerk@stdb.nl.

Het Oranje Fonds heeft voor buren met een goed plan tot € 400,- beschikbaar om het uit te voeren op Burendag. Let op: dien je aanvraag snel in want op=op! Op burendag.nl vindt je ook alle voorwaarden en richtlijnen waaraan je aanvraag moet voldoen.

 


Laatst bewerkt op: 13 juli 2021 08:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meld je burendagactiviteit aan en je krijgt een gratis feestpakket

Op 24, 25 en 26 september is het Burendag. Wat ga jij doen op Burendag? Laat het je buurt weten en inspireer anderen. Meld je activiteit aan op BURENDAG.NL en je krijgt een gratis Burendag feestpakket van Douwe Egberts en het Oranje Fonds!  Buuf kom je vandaag een bakje koffie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: