001 - OrMontre
Nieuw op Radio Aalsmeer: ‘Lianne’s Game Wereld’

Nieuw op Radio Aalsmeer: ‘Lianne’s Game Wereld’


Geplaatst op: 13 juli 2021

Radio Aalsmeer heeft weer een nieuw programma: Lianne’s Game Wereld’. Een informatief en gezellig programma over gaming dat iedere zondagmiddag om 15.00 uur wordt uitgezonden. Nummers uit de originele soundtrack zullen aan bod komen, maar ook muziek die gerelateerd is aan gaming, bijvoorbeeld prachtige creaties van Youtubers. Met het item ‘de game van de week’ word je op de hoogte gehouden van de nieuwe spellen die uitkomen, door deze kort maar krachtig te behandelen. Heb je zelf een voorstel voor de game van de week? Een spel waar jij ontzettend naar uitkijkt of net uitgekomen is en waar je geen genoeg van kan krijgen? Mail deze dan met je motivatie naar info@radioaalsmeer.nl en misschien is straks jouw game de game van de week.

‘That’s Life’ in teken van De Elementen

Donderdag 15 juli komt om 20.00 uur de uitzending van That’s Life vanuit de Historische Tuin. Het programma staat volledig in het teken van het evenement De Elementen. Een kunstproject dat op verschillende locaties te zien is en waar veel activiteiten omheen worden georganiseerd. Aalsmeer komt weer in kunst- en cultuurbeweging. Op initiatief van Constantijn Hoffscholte en diverse organisaties, zijn er kunstprojecten te zien. Ze staan in het teken van de elementen aarde, vuur, lucht en water. Gasten zijn oa wethouder Wilma Alink, Anton Temme van de Historische Tuin, Constantijn Hoffscholte,  Adrie Kraan en kunstenaar Mireille Schermer kunstenaar. En natuurlijk live muziek van little boogie boy Hein Meijer met de blues.

Auteur Bernice van Leijen op herhaling bij ‘Echt Esther’
In juni was auteur en journaliste Bernice van Leijen te gast bij ‘Echt Esther’. Donderdag 16 juli wordt deze leuke uitzending herhaald. Bernice heeft een methode ontwikkeld om mensen af te helpen van hun onzekerheid. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij van onzeker naar zelfbewust kunnen switchen. Wat was haar inspiratie bron voor deze methode? Esther ging er met haar over praten en ook over haar andere werk. Want Bernice schreef al meer boeken. Ben je nieuwsgierig? Luister dan mee donderdagavond om 19.00 uur.

Weer een sportieve uitzending van ‘Sem op Zaterdag’ 

‘Sem op Zaterdag’ sluit het drieluik over een sportieve maand a.s. zaterdagochtend 17 juli vanaf 10.00 uur af met muzikale terugblik op de EK finale, besteedt aandacht aan het slotweekend van de Tour de France en blikt vooruit op de start van de Olympische Spelen. 

‘Door de Mangel’ op herhaling met burgemeester Oude Kotte
Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 19 juli om 19.00 uur zal de jubileumuitzending van 5 oktober jl. met burgemeester Gido Oude Kotte te horen zijn. Na zeven jaar ontving de talkshow de 300e gast. De burgemeester zette het lustrum luister bij door in de studio aan te schuiven. Hij vertelde in die uitzending o.a. over zijn weg van raadslid naar burgemeester. “Aalsmeer stond bovenaan ons lijstje. Er moest gemeenschapszin zijn, een dorpskarakter hebben, in de buurt van de grote stad en het liefst in Noord-Holland”. Toen hij op gesprek kwam om gewogen te worden was Commissaris van de Koning Remkes van mening dat Aalsmeer voor een beginnend burgemeester een maatje te groot was. En over de toekomst zij Oude Kotte: “Zo lang ik burgemeester ben blijft Aalsmeer een zelfstandige gemeente. In ieder geval voor de komende 50 jaar”.

'Intermezzo' met muzikale trilogie Mozart

Bij de voorbereiding voor 'Intermezzo' vond programmamaker Sem van Hest een uitspraak van de dirigent Nicolaus Harnoncourt: de laatste 3 symfonieën van Mozart achtte hij een muzikale trilogie. De opening van de 39e symfonie doet hem meer denken aan een ouverture en het einde is geen coda.

Daarop voortbordurend komen de laatste 2 symfonieën van Mozart maandag 19 juli aan bod vanaf 21.00 uur.

Via uitzending gemist kunnen de 3 symfonieën achter elkaar ook nog beluisterd worden.

 


Laatst bewerkt op: 13 juli 2021 21:01

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw op Radio Aalsmeer: ‘Lianne’s Game Wereld’

Radio Aalsmeer heeft weer een nieuw programma: Lianne’s Game Wereld’. Een informatief en gezellig programma over gaming dat iedere zondagmiddag om 15.00 uur wordt uitgezonden. Nummers uit de originele soundtrack zullen aan bod komen, maar ook muziek die gerelateerd is aan gaming, bijvoorbeeld prachtige creaties van Youtubers. Met het item ‘de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: