001 - OrMontre
Stimuleringsfonds voor initiatieven die lokale economie versterken

Stimuleringsfonds voor initiatieven die lokale economie versterken


Geplaatst op: 15 juli 2021

Woensdag 7 juli vond in het raadhuis de officiële kick-off plaats van het Stimuleringsfonds. Dit fonds is in het leven geroepen door het college van de gemeente Aalsmeer in samenwerking met ondernemers. En heeft als doel:  ‘De Aalsmeerse economie een extra boost geven’. 

“Het is de bedoeling dat de initiatieven bijdragen aan de lokale economie en dat de resultaten ten goede komen aan de lokale veerkracht.” Vertelt wethouder Robert van Rijn. “Een initiatief moet daarom door minimaal twee bedrijven worden ingediend. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een evenement, een gezamenlijk winterterras, het verfraaien van de winkelstraat of gemeenschappelijke promotie.”

De initiatieven worden beoordeeld door een onafhankelijke adviescommissie, bestaande uit de vier ondernemers: Esther Gouwerok, Stefan Eveleens, John Jansen en Rob Bakker en voorzitter: Marco van Zijverden. De eerste tranche wil de adviescommissie behandelen in september 2021. Marco van Zijverden: “Ik zou zeggen: gebruik al je creativiteit en ondernemerskwaliteiten. Je kunt nu niet meer het excuus gebruiken dat er geen geld is, want de gemeente heeft een bedrag van meer dan 300.000 euro beschikbaar gesteld voor het Stimuleringsfonds.  Ik ben heel benieuwd naar de ideeën.”

Meer informatie over deze regeling is te vinden op: www.aalsmeer.nl/stimuleringsfonds of mail met de accountmanager bedrijven, Dick Helsloot: Dick.helsloot@aalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 15 juli 2021 21:07

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stimuleringsfonds voor initiatieven die lokale economie versterken

Woensdag 7 juli vond in het raadhuis de officiële kick-off plaats van het Stimuleringsfonds. Dit fonds is in het leven geroepen door het college van de gemeente Aalsmeer in samenwerking met ondernemers. En heeft als doel:  ‘De Aalsmeerse economie een extra boost geven’.  “Het is de bedoeling dat de initiatieven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: