0001 - Loods
Disco Revival Dance Mix van René van Aken op Radio Aalsmeer

Disco Revival Dance Mix van René van Aken op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 21 juli 2021

In de extra lange aflevering van de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ van Meindert van der Zwaard is donderdag 22 juli rond 21.30 uur een speciale ‘Disco Revival Dance Mix’ te beluisteren, gemaakt door de Aalsmeerse DJ René van Aken. Hij is ook wel bekend als de ‘Dutch Dance Detective’, gespecialiseerd in het maken van dancemixen.

In het vier uur durend dansfeest op je radio komen oude dansplaten en nieuwe dance tracks voorbij;  het best dansbare uit heden en verleden. In elke ‘Dance Night’ staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op Kool & The Gang. Verder o.a. aandacht voor een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack. Verder het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek.

Crownfunding MS-patiënt in herhaling 'Echt Esther'

‘Echt Esther’ zendt donderdag een herhaling uit. In deze uitzending Ruud en Claudia Spring in ’t Veld over de crowdfundingactie voor Ruuds ziekte MS.

Dit echtpaar is al 35 jaar samen en ze wonen al bijna 20 jaar in Aalsmeer. Hij kreeg de diagnose MS in 1998. Ondanks hij steeds slechter wordt en veel thuis zit, proberen zij toch zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Vorig jaar veranderde alles voor Ruud in negatieve zin. Op een ochtend wilde hij uit bed komen, maar kon niets meer bewegen. Vanaf dat moment heeft hij overal hulp bij nodig. Om het proces mogelijk stop te zetten, wil hij naar Moskou voor een stamceltherapie behandeling. Voor MS is dit nog geen gangbare behandeling in Nederland, daarom moet men hiervoor uitwijken naar het buitenland.

Er is een groot bedrag nodig en daarvoor zijn Ruud en Claudia een crowdfunding-actie gestart om een deel van het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Donderdag 22 juli kun je naar hun verhaal luisteren.

‘Door de Mangel’ op herhaling met Thomas Visser

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 26 juli zal de uitzending van 2 november jl. met Thomas Visser te horen zijn. Thomas is coördinator van De Oude Veiling. Hij studeerde Human Resource Management, maar solliciteerde tijdens zijn vakantie voor zijn huidige functie bij ‘de huiskamer van Aalsmeer’. We spraken Thomas midden in de lockdown. “Het is momenteel moeilijk, want we kunnen bijna niets. Daarom help ik bij de ESA gewoon ook bij het onderhoud van bijvoorbeeld De Bloemhof”, vertelde Visser in de uitzending. De Hornmeerder was ooit kindje Jezus in een levende kerststal in Frankrijk en noemde zichzelf gezellig, energiek en een dromer.

‘Uur van Puur’ weer terug op de radio

Anna-Maria Giannattasio is weer terug van even weg geweest te zijn met het ‘Uur van Puur’. Het programma wordt iedere woensdag van 18.00 tot 19.00 uur op Radio Aalsmeer uitgezonden. Persoonlijke gesprekken met prominenten uit de kunst, cultuur, politiek, media en corporate wereld. Echt, puur en altijd interessant.

Verdiepende interviews, goede muziek, fascinerende reportages en columnisten die je zeker niet wilt missen. Een programma om van te genieten én je over te verwonderen.

 


Laatst bewerkt op: 21 juli 2021 11:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Disco Revival Dance Mix van René van Aken op Radio Aalsmeer

In de extra lange aflevering van de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ van Meindert van der Zwaard is donderdag 22 juli rond 21.30 uur een speciale ‘Disco Revival Dance Mix’ te beluisteren, gemaakt door de Aalsmeerse DJ René van Aken. Hij is ook wel bekend als de ‘Dutch Dance … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: