001 - OrMontre
De familie Van Leeuwen uit AALSMEER krijgt beloning voor inleveren lege batterijen

De familie Van Leeuwen uit AALSMEER krijgt beloning voor inleveren lege batterijen


Geplaatst op: 23 juli 2021

Elke maand beloont Stibat mensen die hun lege batterijen hebben ingeleverd. Deze maand is de familie Van Leeuwen uit AALSMEER de gelukkige. Stibat bedankt de familie Van Leeuwen voor haar moeite en beloont haar met een groen weekendje weg in eigen land bij Center Parcs.

De plus van een lege batterij

In elke lege batterij zit nog een plus. Ingezamelde batterijen leveren namelijk waardevolle metalen op, zoals ijzer, lood, zink, mangaan, kobalt en nikkel. Die zijn nodig voor het maken van fietsen, brilmonturen, pannen, bestek, leidingen, dakgoten... en nog veel meer. Door lege batterijen in te leveren, draag je bij aan een duurzamere wereld. Als we de metalen uit batterijen hergebruiken, hoeven we minder nieuwe grondstoffen uit de natuur te winnen. En met 25.000 inleverpunten in Nederland is het een kleine moeite om je lege batterijen in te leveren.

Lever ze in en geef ze een nieuw begin!

Elke maand verloot Stibat onder de inleveraars van lege batterijen drie weekendjes weg ter waarde van € 445,- bij Center Parcs, twintig ‘support your locals’ dinerbonnen van € 50,- en tachtig Nationale Tuinbonnen van € 25,-.

Hoe doe je mee? Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen en doe ze per 10 stuks in een zakje samen met een briefje waarop jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres staat geschreven. Vervolgens lever je het zakje in bij een van de vele inleverpunten van Stibat, bijvoorbeeld: de supermarkt, bouwmarkt of drogist. In Stibats batterijensorteercentrum in Lelystad selecteert een gerechtsdeurwaarder elke maand 103 gelukkige mensen.

Over Stibat

Sinds 1995 houdt non-profitorganisatie Stibat zich bezig met het inzamelen, sorteren en recyclen van afgedankte batterijen en accu’s. We ontzorgen bedrijven en instellingen door uitvoering te geven aan hun wettelijke verplichting. En door het bieden van verantwoorde diensten en oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Stibat streeft naar maximaal hergebruik van grondstoffen en zorgt voor een veilige verwerking van batterijen en accu’s volgens nationale en Europese wet- en regelgeving.

Kijk voor meer informatie op: www.stibat.nl en www.legebatterijen.nl


Laatst bewerkt op: 23 juli 2021 21:22

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De familie Van Leeuwen uit AALSMEER krijgt beloning voor inleveren lege batterijen

Elke maand beloont Stibat mensen die hun lege batterijen hebben ingeleverd. Deze maand is de familie Van Leeuwen uit AALSMEER de gelukkige. Stibat bedankt de familie Van Leeuwen voor haar moeite en beloont haar met een groen weekendje weg in eigen land bij Center Parcs. De plus van een lege … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: