001 -Family

Programma Videoclub De Ronde Venen


Geplaatst op: 23 augustus 2011

Op donderdagavond 1 september opent Videoclub De Ronde Venen de eerste avond van het seizoen met een Animatieavond. De avond begint om 20:00 uur en wordt gehouden in het Sociaal Cultureel Centrum ‘de Boei’ in Vinkeveen.

Gastdocent is Andor Driessen, hij is freelancer en werkt o.a. bij Globe, Centrum voor Kunst en Cultuur in Hilversum, www.globeckc.nl

We gaan aan de slag met PIXELATION, een techniek waarbij foto’s worden gebruikt om een animatiefilm te maken. Met deze techniek kun je door muren heen vliegen, door gangen schaatsen of het meubilair laten schuiven.

Een voorbeeld? Kijk op: www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY

Geinteresserden zijn altijd welkom en kunnen kennismaken met onze werkavonden, kijk voor de data en programma op de website www.videoclub-derondevenen.nl onder activiteiten. Bij gastdocenten zijn onze donateurs van harte welkom.

Ook onze secretaris staat u graag te woord 020 - 822 04 22.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Programma Videoclub De Ronde Venen

Op donderdagavond 1 september opent Videoclub De Ronde Venen de eerste avond van het seizoen met een Animatieavond. De avond begint om 20:00 uur en wordt gehouden in het Sociaal Cultureel Centrum ‘de Boei’ in Vinkeveen.Gastdocent is Andor Driessen, hij is freelancer en werkt o.a. bij Globe, Centrum voor Kunst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: