0001 - Skischool Aveen 2021
Twee nieuwe programma’s op Radio Aalsmeer

Twee nieuwe programma’s op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 25 juli 2021

Tijdens deze zomermaanden worden door vakantie bij sommige programma’s herhalingen uitgezonden, maar er zijn ook programmamakers die de zomertijd benutten om met nieuwe initiatieven te komen, zoals Meindert van der Zwaard. Hij presenteert op donderdag ‘Aalsmeer by Night’ en twee onderdelen daaruit krijgen vanaf komend weekend een eigen plaats in de programmering van Radio Aalsmeer. Dit zijn ‘De Nederlandse Top 10’ en ‘Aalsmeer Easy’.

‘De Nederlandse Top 10’

Vanaf 31 juli presenteert Meindert van der Zwaard op zaterdag tussen 18.00 en 19.00 uur ‘De Nederlandse Top 10’. Hij geeft een overzicht van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag. Je hoort de nummers 10 t/m 1, netjes op een rij in de juiste volgorde. Tussendoor nog wat muzikale tips voor de lijst van volgende week.

‘Aalsmeer Easy’ op de late zondagavond

Ook nieuw is, vanaf 1 augustus, 'Aalsmeer Easy' op de late zondagavond. Meindert van der Zwaard draait lekkere rustige muziek tot aan middernacht. Met heerlijke easy-listening, soft-soul en rockballads, uit heden en verleden, als voorbereiding op de nacht. De hele maand augustus tussen 22.00 en 24.00 uur. Vanaf september om de week vanaf 23.00 uur.

Auteur Mascha Gesthuizen op herhaling bij 'Echt Esther'

Auteur Mascha Gesthuizen was al eerder te gast bij Echt Esther en toen spraken ze over depressie. En de laatste uitzending met haar wordt donderdag 29 juli om 19.00 uur herhaald.

Ze vertelde over haar nieuwe en tweede boek  “ De stier”. Het verhaal van ‘De stier’ is deels tijdens de coronacrisis geschreven. Tijdens deze crisis waarin we opgesloten zitten met onze gezinnen, is de dreiging van huiselijk geweld groter. Terecht wordt hier aandacht voor gevraagd, maar bedenk dat huiselijk geweld van alle tijden is. Na de coronacrisis zal dit niet voorbij zijn. Een indrukwekkende uitzending die de moeite van het herhalen waard is.

David Guetta centraal in ‘Aalsmeer Dance Night’ 

Op Radio Aalsmeer is donderdag 29 juli wederom een extra lange aflevering van het programma 'Aalsmeer by Night' te beluisteren. Presentator Meindert van der Zwaard presenteert tussen 20.00 en 22.00 uur weer een speciale 'Dance Night', een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden.

 In elke 'Dance Night' staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze donderdag 29 juli staat de spotlight op David Guetta. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij. Ook is, vanaf 21.30 uur, het tweede deel van de 'Disco Revival Dance Mix' te beluisteren, gemaakt door de Aalsmeerse DJ René van Aken, ook wel bekend als de 'Dutch Dance Detective'.  

‘Door de Mangel’ op herhaling met bloemiste Fleur Looij

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 2 augustus zal de uitzending van 30 november jl. met bloemiste Fleur Looy-Diets te horen zijn. Na eerst in de zorg gewerkt te hebben, is zij in september 2020 begonnen met een bloemenkar. Op verschillende plekken verkoopt zij drie keer per week haar bloemen. Geen wonder dat het voorwerp dat zij meenam dan ook een prachtig boeket was. Daarnaast is zij ook creatief met taart, muurschilderingen en kleding. Vandaar dat de drie kernwoorden die zij zichzelf toedicht dan ook naast creatief, chaotisch en vrolijk zijn.

Noord-Europese componisten bij ‘Intermezzo’

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ besteedt op maandagavond 2 augustus aandacht aan Noord-Europese componisten. Er zullen werken van de bekendste daarvan te beluisteren zijn, te weten de Noor Edvard Grieg en de Fin Jean Sibelius. Of er ruimte is voor andere componisten is bij het ter perse gaan nog niet bekend, laat u verrassen!

 


Laatst bewerkt op: 25 juli 2021 18:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee nieuwe programma’s op Radio Aalsmeer

Tijdens deze zomermaanden worden door vakantie bij sommige programma’s herhalingen uitgezonden, maar er zijn ook programmamakers die de zomertijd benutten om met nieuwe initiatieven te komen, zoals Meindert van der Zwaard. Hij presenteert op donderdag ‘Aalsmeer by Night’ en twee onderdelen daaruit krijgen vanaf komend weekend een eigen plaats in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: