Welpenochtend bij KV Atlantis


Geplaatst op: 22 augustus 2011

Mijdrecht - zaterdag 27 augustus organiseert korfbalvereniging Atlantis de jaarlijkse welpenochtend voor de jeugd van 4 tot 8 jaar. Deze ochtend begint om 9.30 uur en zal om ongeveer 11.30 uur afgelopen zijn. Met veel verschillende spelonderdelen krijgen de kinderen een indruk hoe het erbij deze vereniging aan toe gaat. Voor de jongste jeugd staan plezier en beweging bij ons voorop.

Als je ook zin hebt om lekker te gaan sporten bij een groeiende jeugdafdeling, dan is dit je kans om bij de basis te beginnen. De allerjongsten trainen iedere zaterdagochtend. Vanaf 8 jaar train je op een doordeweekse avond en word je bij een van onze teams ingedeeld, zodat je zo snel mogelijk in de competitie mee kunt spelen. Op 5 september kun je kennismaken met Atlantis en korfbal. Daarna kun je nog vier weken een keer in de week mee trainen.

Korfbal is een binnen- en buitensport. Het zaalseizoen loopt ongeveer vanaf de herfstvakantie tot de voorjaarsvakantie. De rest van het jaar spelen en trainen we buiten op het (kunst)gras. Competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld. We spelen dan tegen verenigingen uit de regio.

Korfbalvereniging Atlantis is meer dan korfbal alleen. Voor de jeugd worden het hele seizoen door nevenactiviteiten georganiseerd. Zoals droppings, sinterklaasfeest, talentenjacht, disco, strandfeest en nog veel meer. Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met een groots eindfeest per leeftijdscategorie. In de zomervakantie gaan veel kinderen mee op het korfbalkamp.

Geef je op via www.kvatlantis.nl of e-mail vragen naar: jeugdledenwerving@kvatlantis.nl.

Ben je vergeten je op te geven? Kom dan gerust langs, want er is genoeg te doen. Op het kunstgrasveld is te zien hoe de oudere jeugd al aan de competitie is begonnen en... er is vast nog wel ruimte om toch met de welpen mee te doen.

Onder het genot van een kopje koffie kunnen de begeleiders vanaf ons dakterras zien hoe de jeugd het naar zijn zin zal hebben.

Bent u niet in de gelegenheid om zaterdag langs te komen? Kom dan geheel vrijblijvend op een andere zaterdag kijken. De welpen trainen elke zaterdag van 10 tot 11.

We hopen je op zaterdag 27 augustus om half 10 op het terrein van KV Atlantis aan de Hoofdweg in Mijdrecht te zien.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welpenochtend bij KV Atlantis

Mijdrecht - zaterdag 27 augustus organiseert korfbalvereniging Atlantis de jaarlijkse welpenochtend voor de jeugd van 4 tot 8 jaar. Deze ochtend begint om 9.30 uur en zal om ongeveer 11.30 uur afgelopen zijn. Met veel verschillende spelonderdelen krijgen de kinderen een indruk hoe het erbij deze vereniging aan toe gaat. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: