001 - Escaperoom aglemeen
Opnieuw grote zoekactie naar vermiste duiker: politie zet drone in

Opnieuw grote zoekactie naar vermiste duiker: politie zet drone in


Geplaatst op: 27 juli 2021

Hulpdiensten hebben vandaag de zoekactie naar een vermiste duiker in de Vinkeveense Plassen hervat.

Op de Vinkeveense Plassen wordt al dagen gezocht naar een vermiste duiker. De politie wordt bijgestaan door het leger en de marine. Eiland 4 is afgesloten voor het onderzoek. Op de parkeerplaats bij het eiland is zaterdag de auto aangetroffen van de vermiste persoon, zegt een woordvoerder van de politie. De politie heeft een sterk vermoeden dat de persoon daar is gaan duiken. Verdere informatie over de vermiste persoon wil de politie nog niet vrijgeven.
Maandagavond heeft een politiehelikopter boven de plassen gevlogen in de hoop iets aan te treffen. Dinsdag zijn opnieuw het leger en de marine ingezet. Verder vliegt een drone van de politie boven het plassengebied.

De duiker is nog niet gevonden. Hoelang het Eiland vandaag afgesloten blijft is nog niet bekend. Mogelijk zijn de eilanden ook woensdag nog de hele dag afgesloten.

Laatst bewerkt op: 27 juli 2021 13:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opnieuw grote zoekactie naar vermiste duiker: politie zet drone in

Hulpdiensten hebben vandaag de zoekactie naar een vermiste duiker in de Vinkeveense Plassen hervat. Op de Vinkeveense Plassen wordt al dagen gezocht naar een vermiste duiker. De politie wordt bijgestaan door het leger en de marine. Eiland 4 is afgesloten voor het onderzoek. Op de parkeerplaats bij het eiland is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: