001 - Escaperoom aglemeen
Zoektocht vermiste duiker gestaakt

Zoektocht vermiste duiker gestaakt


Geplaatst op: 28 juli 2021

De zoektocht naar de duiker die sinds afgelopen vrijdag werd vermist in de omgeving van de Vinkeveense plassen bij Zandeiland 4, is gestaakt. De politie stelde de afgelopen dagen alles in het werk om de duiker te vinden. Maar dat heeft helaas geen resultaat opgeleverd..

De politie heeft bij de zoekactie sonarapparatuur van de marine en drones ingezet. Een politiehelikopter heeft het gebied uitgekamd. Ook duikers van de marine hebben naar de 66-jarige man uit Den Haag gezocht. Er is op verschillende plaatsen naar hem gezocht, zowel op het water als op plekken langs de waterkant. Maar tot nu zijn er geen sporen van  hem aangetroffen. Het recreatiegebied, dat eerder was afgesloten voor het onderzoek, is inmiddels weer vrijgegeven.   

Mocht u iets opmerken wat ons verder zou kunnen helpen in het onderzoek, neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900- 8844 of via het tipformulier.


Laatst bewerkt op: 28 juli 2021 15:43

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zoektocht vermiste duiker gestaakt

De zoektocht naar de duiker die sinds afgelopen vrijdag werd vermist in de omgeving van de Vinkeveense plassen bij Zandeiland 4, is gestaakt. De politie stelde de afgelopen dagen alles in het werk om de duiker te vinden. Maar dat heeft helaas geen resultaat opgeleverd.. De politie heeft bij de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: