001 - Escaperoom aglemeen
Zondagmorgen 1 augustus de 43e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagmorgen 1 augustus de 43e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 28 juli 2021

Zondag 1 augustus van 10.00 tot 11.00 uur in de 43e 'Uit de Kunst' een interview met Philip van den Dool. Hij maakte het boek 'Lockdown 2 Spring', met daarin 110 IPad tekeningen van de natuur in en om Uithoorn. Daarnaast de culturele agenda en fijne muziek!

Philip van den Dool
Tijdens de lockdown in coronatijd is Philip de uitdaging met zichzelf aangegaan om elke dag in de natuur in en om Uithoorn op zijn IPad tekening te maken. Hij is begonnen in de winter van 2021 met ijs en sneeuw en heeft doorgetekend tot het begin van het voorjaar. Het resultaat leidt tot een uniek en schitterend boek met 110 tekeningen die voor inwoners van gemeente Uithoorn veel herkenbare plekjes opleveren. Vorige week reikte hij het boek uit aan burgemeester Pieter Heiliegers.

Philip is al jaren bezig als actief schilder en is vanuit zijn achtergrond als schilder en de interesse als ingenieur verder gaan experimenteren in de mogelijkheden om pixels als pigment te gebruiken. Nieuwsgierig wie Philip is en wat hij heeft gemaakt? Kijk dan op zijn website https://philipvandendool.nl

Heeft u tips voor 'Uit de Kunst'? Mail ze dan naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

'Uit de Kunst ' is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. 

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

De zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

 #uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

 

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagmorgen 1 augustus de 43e Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 1 augustus van 10.00 tot 11.00 uur in de 43e 'Uit de Kunst' een interview met Philip van den Dool. Hij maakte het boek 'Lockdown 2 Spring', met daarin 110 IPad tekeningen van de natuur in en om Uithoorn. Daarnaast de culturele agenda en fijne muziek! Philip van den Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: