001 - Escaperoom aglemeen
Fotowedstrijd voor niet-leden bij Fotokring Uithoorn

Fotowedstrijd voor niet-leden bij Fotokring Uithoorn


Geplaatst op: 28 juli 2021

Fotokring Uithoorn bestaat in september 50 jaar! Ooit ontstaan vanuit een groepje Cindumedewerkers die in fotografie geïnteresseerd waren, groeide de vereniging al vrij snel uit tot een zelfstandige fotokring voor mensen binnen en buiten de Cindu, en ook binnen en buiten Uithoorn. 


Normaal gesproken heeft de fotokring meerdere kringwedstrijden per jaar, waarbij leden hun foto’s aan elkaar tonen, met elkaar bespreken, en ook punten geven zodat een ‘foto van de maand’ kan worden verkozen. Soms vrij onderwerp, soms een thema. 

Nu organiseert de Fotokring Uithoorn een wedstrijd voor niet-leden, waaraan ook u kunt deelnemen! Daarbij kunnen de drie best gewaardeerde inzenders een dipondprint van een foto naar keuze winnen. De winnaar krijgt tevens een jaarlidmaatschap van de Fotokring (oktober tot zomer 2022). Of de foto is gemaakt met een dure camera, een eenvoudig mobieltje, een drone, gopro of iets anders, dat maakt niet uit! Wel is de wedstrijd themagebonden: DE WERELD GAAT WEER OPEN, OPEN UP. De jurering zal eind september plaatsvinden door de leden van de fotokring, waarbij gelet zal worden op creativiteit, in hoeverre de foto de kijker raakt, of er enige story telling aanwezig is, of er aan het thema voldaan is en tot slot de technische afwerking. De beste 3 inzendingen krijgen een keuringsrapportje en worden uitgenodigd om de kringavond waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt (12 oktober), bij te wonen.

Tot 20 september kan iedereen buiten de Fotokring Uithoorn deelnemen, waarbij we verwachten dat de ingezonden foto ergens tussen maart 2020 en inzenddatum is gemaakt. Eén inzending per persoon, in jpeg, formaat en kleur of zwart-wit naar keuze. Nabewerken  is toegestaan. 

Deze fotowedstrijd is mede mogelijk gemaakt dankzij sponsorgeld van het Burgemeester Kootfonds. Het is de eerste activiteit van het jubileumjaar van de Fotokring Uithoorn.


Stuur jij ook je foto in naar fotokringfotowedstrijd2021@gmail.com?

Voor meer informatie, zie www.fotokringuithoorn.nl

 


Laatst bewerkt op: 28 juli 2021 21:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fotowedstrijd voor niet-leden bij Fotokring Uithoorn

Fotokring Uithoorn bestaat in september 50 jaar! Ooit ontstaan vanuit een groepje Cindumedewerkers die in fotografie geïnteresseerd waren, groeide de vereniging al vrij snel uit tot een zelfstandige fotokring voor mensen binnen en buiten de Cindu, en ook binnen en buiten Uithoorn.  Normaal gesproken heeft de fotokring meerdere kringwedstrijden per … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: