001 - Escaperoom aglemeen
Straatroof Zijdelveld Uithoorn, getuigen gezocht

Straatroof Zijdelveld Uithoorn, getuigen gezocht


Geplaatst op: 30 juli 2021

Op donderdagavond 29 juli 2021 is een 19-jarige man slachtoffer geworden van een straatroof aan de N196 ter hoogte van de Zijdelveld. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 22.35 uur fietst het slachtoffer met vrienden over de Admiraal van Ghentlaan. Ter hoogte van de N196 steekt het slachtoffer over in de richting van het Zijdelveld. Op het moment dat hij oversteekt  zouden twee mannen het slachtoffer van zijn fiets af hebben getrokken en in de bosschages hebben mishandeld. Vervolgens zouden ze zijn mobiele telefoon hebben weggenomen. Daarna zouden de verdachten zijn gevlucht in de richting van het Zijdelmeer. Het slachtoffer heeft lichte verwondingen opgelopen.

Getuigenoproep

De recherche vraagt getuigen zich te melden. Heeft u camerabeelden van de omgeving of heeft u meer informatie over deze straatroof? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Via onderstaande tipformulier kunt u ook beelden uploaden en ter beschikking stellen aan het onderzoeksteam.


Laatst bewerkt op: 30 juli 2021 13:45

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Straatroof Zijdelveld Uithoorn, getuigen gezocht

Op donderdagavond 29 juli 2021 is een 19-jarige man slachtoffer geworden van een straatroof aan de N196 ter hoogte van de Zijdelveld. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Omstreeks 22.35 uur fietst het slachtoffer met vrienden over de Admiraal van Ghentlaan. Ter hoogte van de N196 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: