001 -Family

Druk bezochte open dag bij Stichting Paraplu


Geplaatst op: 22 augustus 2011

Op zaterdag 20 augustus j.l. organiseerde de Stichting 'Paraplu' haar jaarlijkse Open Dag in haar eigen gebouw aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Het mooie zonnige weer zette zich voort in de twee zalen met een vrolijke, gezellige stemming. Een groot aantal bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om zich te laten informeren door de ruim 35 aanwezige docenten en spelleiders die tijdens het komende activiteitenseizoen een cursus, workshop, activiteit of dagtocht verzorgen.

Al direct na de start van de Open Dag liepen de eerste bezoekers het gebouw binnen en zochten de docent of spelleider van de activiteit of cursus waarvoor belangstelling bestaat. Bijna alle docenten en spelleiders waren aanwezig en hadden zich uitvoerig voorbereid en gedocumenteerd om op alle vragen en opmerkingen in te kunnen gaan. Daarvan werd volop gebruik gemaakt, zodanig zelfs dat bij verschillende docenten en spelleiders wachtrijen ontstonden. Men vermaakte zich overigens uitstekend en onder het genot van een kopje koffie of thee werd vaak over verschillende cursussen informatie gevraagd. Velen besloten meteen om zich in te schrijven, hetgeen resulteerde in vele tientallen nieuwe deelnemers, zodanig zelfs dat een aantal cursussen en activiteiten al tijdens de Open Dag vol geboekt werden.

Verschillende deelnemers die zich al eerder hadden ingeschreven, via de online-inschrijfmogelijkheid of via een inschrijfformulier, bezochten toch nog de Open Dag om nadere informatie te verkrijgen over de cursus of activiteit waaraan zij het komende seizoen gaan deelnemen. Anderen maakten gebruik van de Open Dag om de contacten te vernieuwen en/of kennis te maken met docenten, spelleiders en mede-cursisten. Een gezellige drukte was het gevolg gedurende de hele openingstijd.

Ondanks de vele inschrijvingen die vooraf aan en tijdens de Open Dag plaats vonden, zijn er gezien het zeer brede en gevarieerde aanbod van cursussen en workshops nog vele mogelijkheden om deel te nemen.

Zo zijn er nog volop mogelijkheden om deel te nemen aan diverse computercursussen zoals "Wegwijs op de Computer", "Werken met Internet", Digitale foto's beheren, Digitaal Fotoboek maken, Digitaal Diavoorstelling maken, Weblog maken, "Netwerken", "Hoe haal ik meer uit mijn camera". Ook enkele creatieve cursussen kan nog deelnemers gebruiken: "Van Tekenen naar Schilderen", "Tekenen en Schilderen", Teken- en Basistechnieken, Enkele talencursussen zijn nog niet vol, n.l. Frans beginners, Engels beginners, Spaans gevorderden. Tenslotte zijn er nog inschrijfmogelijkheden voor spirituele cursussen zoals: Meditatie en Ontwikkelingscursus, Reiki en Verdiepingscursus Reiki, Super Quantum Touch, Aura Healing en Mandela tekenen.

Voor informatie over al deze cursussen kan men terecht op de website www.stichtingparaplu.nl.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de ‘Paraplu’, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Druk bezochte open dag bij Stichting Paraplu

Op zaterdag 20 augustus j.l. organiseerde de Stichting 'Paraplu' haar jaarlijkse Open Dag in haar eigen gebouw aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis. Het mooie zonnige weer zette zich voort in de twee zalen met een vrolijke, gezellige stemming. Een groot aantal bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: