001 - OrMontre
Twee nieuwe programma’s op Radio Aalsmeer

Twee nieuwe programma’s op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 4 augustus 2021

Tijdens deze zomermaanden worden door vakantie bij sommige programma’s herhalingen uitgezonden, maar er zijn ook programmamakers die de zomertijd benutten om met nieuwe initiatieven te komen, zoals Meindert van der Zwaard. Hij presenteert op donderdag ‘Aalsmeer by Night’ en twee onderdelen daaruit krijgen vanaf komend weekend een eigen plaats in de programmering van Radio Aalsmeer. Dit zijn ‘De Nederlandse Top 10’ en ‘Aalsmeer Easy’.

‘Aalsmeer Easy’ op de late zondagavond

Ook nieuw is, vanaf 1 augustus, 'Aalsmeer Easy' op de late zondagavond. Meindert van der Zwaard draait lekkere rustige muziek tot aan middernacht. Met heerlijke easy-listening, soft-soul en rockballads, uit heden en verleden, als voorbereiding op de nacht. De hele maand augustus tussen 22.00 en 24.00 uur. Vanaf september om de week vanaf 23.00 uur.

‘Echt Esther’ herhaalt Judith Webber

11 maart was Judith Webber te gast bij ‘Echt Esther’. Deze tijd is best bijzonder, veel mensen staan even stil. Als je stil staat is er tijd om te denken en te reflecteren. Wat leren we dan? Judith heeft daar wel een antwoord op en wellicht ook tips om te inspireren. Judith is spreker, facilitator, business & life coach. 

Historische films op TV

Radio en TV Aalsmeer en Stichting Oud Aalsmeer werken samen. Elke maand wordt op het lokale tv-kanaal een historische film uitgezonden onder de noemer Oud Aalsmeer in Beeld. Ook op de radio wordt hier aandacht aan besteed. De film van augustus is ‘Bloemenveilingen 100 jaar’. Deze film is samengesteld door Henk van Leeuwen, Jan Pannekoek en Jan Ran en uitgegeven door de Stichting Oud Aalsmeer ter gelegenheid van 100 jaar bloemenveilingen in Aalsmeer in 2012. De film bevat beelden uit de periodes 1920 – 1940, 1940 – 1960, de nieuwbouw na 1970, 10 jaar VBA en de verdere groei daarna. Vrijdag 6 augustus is de eerste vertoning vanaf 11.00 uur en wordt voorafgegaan door een inleidend interview van jan van Veen met een medewerker van Oud Aalsmeer en begint omstreeks 12.45 uur. Zaterdag 7 augustus is de film nogmaals te zien vanaf 13.00 uur.

‘Sem op Zaterdag’

Zaterdagochtend start Sem van Hest het weekend met duo's. Gelegenheidssamenwerkingen, bijvoorbeeld Andrea Bocelli met Ariana Grande, maar ook vele andere en ook vaste duo's.

Wilt u een bepaald duo graag horen, laat het weten via sem@radioaalsmeer.nl en hij houdt daar rekening mee. 

‘Door de Mangel’ op herhaling met bloemiste Fleur Looij

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 9 augustus zal de uitzending van 7 december jl. met Ronald Stolwijk te horen zijn. De veelzijdige Kudelstaarter omschreef zichzelf als een gezellige organisator die geen nee kan zeggen. Stolwijk groeide op in Kudelstaart en belandde via een vriend op de HES waarna hij de IT in ging. Bij een groot internationaal bedrijf kan hij zijn organisatietalent goed inzetten. Ook is hij adjudant bij carnavalsvereniging De Pretpeurders.


Laatst bewerkt op: 4 augustus 2021 12:45

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee nieuwe programma’s op Radio Aalsmeer

Tijdens deze zomermaanden worden door vakantie bij sommige programma’s herhalingen uitgezonden, maar er zijn ook programmamakers die de zomertijd benutten om met nieuwe initiatieven te komen, zoals Meindert van der Zwaard. Hij presenteert op donderdag ‘Aalsmeer by Night’ en twee onderdelen daaruit krijgen vanaf komend weekend een eigen plaats in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: