Scootmobielers weer gezellig op pad

Scootmobielers weer gezellig op pad


Geplaatst op: 6 augustus 2021

Afgelopen dinsdag is de eerste scootmobieltocht weer van start gegaan. Na een hartelijke ontvangst door de bode van het gemeentehuis en een kopje koffie ging de club op stap.

De route door ons prachtige Rondeveense landschap was weer om van te genieten en  onderweg werd er volop gelachen. Eenmaal op een terrasje aangekomen werd er gezellig gekletst met elkaar en smulden de deelnemers van een gebakje en een goede kop koffie. Daarna werd de rit vervolgd naar het startpunt en ging iedereen weer met een goed gevoel naar huis. “De meefietsende vrijwilligers hadden weer een fijne route uitgezet” aldus een deelnemer. ”Ik ga over twee weken graag weer mee!”, zei een ander.

Lijkt een scootmobieltocht je ook leuk? Rij dan een keer mee met je eigen scootmobiel. Aanmelden kan via 0297-230280. De tochten van dit jaar zijn nog op dinsdag 17 augustus, 7 en 21 september. We verzamelen om 9:30 uur en vertrekken rond 10:00 uur. We vragen een bijdrage van 6 Euro voor de koffie en het gebakje onderweg.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scootmobielers weer gezellig op pad

Afgelopen dinsdag is de eerste scootmobieltocht weer van start gegaan. Na een hartelijke ontvangst door de bode van het gemeentehuis en een kopje koffie ging de club op stap. De route door ons prachtige Rondeveense landschap was weer om van te genieten en  onderweg werd er volop gelachen. Eenmaal op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: