Kosteloze reparatie van spullen in Repair Café Baambrugge start (weer)  in september

Kosteloze reparatie van spullen in Repair Café Baambrugge start (weer) in september


Geplaatst op: 6 augustus 2021

Vanaf dinsdag 6 september start Tympaan-De Baat weer met het Repair Café Baambrugge en is dan weer elke maand open. 

Inwoners kunnen hier hun kapotte spullen kosteloos laten herstellen, zoals stofzuigers, koffiezet apparatuur, waterkokers, maar ook kleding met een gat of zonder rits worden kosteloos gemaakt (wel zelf de rits meenemen!)

“Het was een vreemd jaar” zegt sociaal cultureel werker Annemarie Keja. “We waren in maart 2020 net gestart met dit nieuwe Repair Café, maar door Corona was dat meteen ook de laatste van dat jaar, zo jammer! Mogelijk ook mede daardoor zijn er nog niet zoveel repairders gevonden voor dit Repair Café.” 

“We zijn dolblij met de vrijwilligers die we nu hebben, maar ja… het zijn er nu nog slechts drie” aldus Keja, “dus heb ik de Repair Café vrijwilligers uit Mijdrecht, Vinkeveen en Abcoude gevraagd om hen in september te komen ondersteunen, en een aantal van hen hebben gelukkig toegezegd!” Dus heeft u nog een apparaat dat niet meer wil werken, een rok of broek waar een scheur in zit, wilt u toch liever uw jas in laten korten, doet uw waterkoker gek, of de stereo het niet meer? U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar!

Wilt u zelf repairder worden in Baambrugge?


Heeft u verstand van (elektrische) apparaten zoals bijvoorbeeld een computer, iPad of tablet, bent u misschien naaister die wel raad weet met naald en draad, kunt u andere kapotte dingen repareren en lijkt het u leuk om repairder te worden in Repair Café Baambrugge (elke 1e dinsdag van de maand)? Meld u dan aan bij sociaal cultureel werker van Tympaan-De Baat, Annemarie Keja via tel: 0294-284 824 of e-mail a.keja@stdb.nl.

Repair Café Baambrugge start op dinsdag 7 september van 10.00 uur tot 12.00 uur in Dorpshuis De 5 Bogen Prinses Margrietstraat 10, 1396 JX Baambrugge.

 


Laatst bewerkt op: 6 augustus 2021 11:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kosteloze reparatie van spullen in Repair Café Baambrugge start (weer) in september

Vanaf dinsdag 6 september start Tympaan-De Baat weer met het Repair Café Baambrugge en is dan weer elke maand open.  Inwoners kunnen hier hun kapotte spullen kosteloos laten herstellen, zoals stofzuigers, koffiezet apparatuur, waterkokers, maar ook kleding met een gat of zonder rits worden kosteloos gemaakt (wel zelf de rits … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: