Explosie bij woning in Uithoorn

Explosie bij woning in Uithoorn


Geplaatst op: 8 augustus 2021

Op zaterdagavond 7 augustus heeft een explosie plaats gevonden bij een woning aan de Glanskopmees in Uithoorn. Deze explosie is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Er is een verdachte aangehouden. De recherche is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Rond 18.00 uur komt er een melding bij de politie van een ontploffing bij een woning aan de Glanskopmees. Als agenten ter plekke komen, blijkt het raam en de gevel van de woning te zijn beschadigd. Op het moment van de explosie waren geen bewoners aanwezig in de woning en er is niemand gewond geraakt.

De politie startte direct een onderzoek en heeft dezelfde avond een verdachte, een 29-jarige man uit De Kwakel, aangehouden.

Heeft u informatie?

De recherche zoekt in het kader van het onderzoek nog getuigen en beeldmateriaal. Bent u getuige geweest van de ontploffing, heeft u beelden van het incident (bijvoorbeeld dashcambeelden van auto’s) of heeft u andere informatie? Neem contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 8 augustus 2021 15:09

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Explosie bij woning in Uithoorn

Op zaterdagavond 7 augustus heeft een explosie plaats gevonden bij een woning aan de Glanskopmees in Uithoorn. Deze explosie is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Er is een verdachte aangehouden. De recherche is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal. Rond 18.00 uur komt er een melding bij de politie van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: