Huif
Aandacht voor ‘speeltuin voor iedereen’ bij Radio Aalsmeer

Aandacht voor ‘speeltuin voor iedereen’ bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 11 augustus 2021

Een speeltuin voor iedereen, dat is de grote wens van de initiatiefnemers van de speeltuin aan de Clematisstraat. Een van hen, Marit Ridder, vertelde al eerder bij ‘Echt Esther’ over de ambitieuze plannen voor de speeltuin waar niemand wordt buitengesloten. Inmiddels staat er €80.000 op de teller en daarmee komt het begin van de bouw in zicht. Nog €25.000 is nodig voor de speeltuin. Er is een loterij georganiseerd waarmee er prijzen bij lokale ondernemers gewonnen kunnen worden. De verkoop loopt tot en met 4 september. Wil jij dit project steunen en lootjes kopen? Luister naar de uitzending van donderdag 12 augustus om 19.00 uur om te horen hoe je dat kunt doen. De toekomstige speeltuin is nog op zoek naar een bijnaam. Bedenk jij de leukste bijnaam? Dan win je drie lootjes voor de loterij. Inzendingen kunnen ingestuurd worden tot en met 3 september. 

Marit komt vertellen over wat er moet gebeuren om de speeltuin te realiseren. Ben je nieuwsgierig? Luister dan mee donderdagavond. Heb je een leuke vraag voor Marit? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

2 Unlimited in spotlight bij 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

Het programma 'Aalsmeer by Night' kent geen zomerstop, zomervakantie of zomerreces. Donderdagavond 12 augustus is er zelfs weer een extra lange afleveringen te beluisteren! Vanaf 20.00 uur start de 'Aalsmeer by Night - Dance Night' op Radio Aalsmeer. Een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden. In elke 'Dance Night' staat een dance-artiest centraal waarvan meer muziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op 2 unlimited, de dans-act met Ray & Anita uit de jaren 90. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek met Meindert van der Zwaard. De 'Aalsmeer by Night - Dance Night' wordt in augustus om de week uitgezonden, op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur, voorafgaand aan de wekelijkse reguliere uitzending tussen 22.00 en 24.00 uur.

‘Sport & Co’ interviewt hoofdtrainer RKDES

In het programma ‘Sport & Co’, een samenwerking met Rick FM, zijn interviews te beluisteren die eerder bij onze collega’s uit Uithoorn zijn uitgezonden, maar die ook interessant zijn voor de Aalsmeerse luisteraar. Zondag 15 augustus om 19.00 uur het vervolg van de interviews met Wim van Zwieten en Hans van Kasteren over de jeugdopleiding van RKDES, Peter Zijerveld van de KNWU met fietstips, een wandeltip van wandelcoach Henk de Vries (AKU) en een interview met Raymond de Jong, hoofdtrainer/coach van RKDES.

‘Door de Mangel’ op herhaling met Cynthia Frankvoort

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 16 augustus zal om 19.00 uur de uitzending van 14 december jl. met Cynthia Frankvoort te horen zijn. De geboren Amstelveense woont in Kudelstaart en omschreef zichzelf als een spontane, gezellige perfectionist. Frankvoort maakt de meest vreemde dingen mee in de operatiekamer. “We moeten soms de meest vreemde voorwerpen uit lichamen verwijderen”. Naast haar werk in het ziekenhuis, is zij een jaar geleden gestart als fotograaf.

Oost-Europese componisten bij ‘Intermezzo’

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ staat maandag 16 augustus in het teken van Oost-Europese componisten. Programmamaker Sem van Hest zal de werken van onder andere Tsjaikovski, Liszt en Prokoviev laten horen, waaronder balletmuziek, pianosonates en een


Laatst bewerkt op: 11 augustus 2021 19:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aandacht voor ‘speeltuin voor iedereen’ bij Radio Aalsmeer

Een speeltuin voor iedereen, dat is de grote wens van de initiatiefnemers van de speeltuin aan de Clematisstraat. Een van hen, Marit Ridder, vertelde al eerder bij ‘Echt Esther’ over de ambitieuze plannen voor de speeltuin waar niemand wordt buitengesloten. Inmiddels staat er €80.000 op de teller en daarmee komt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: