001 - OrMontre
Met de bus naar zandeiland 4

Met de bus naar zandeiland 4


Geplaatst op: 12 augustus 2021

Zin om te zwemmen in de Vinkeveense Plassen? Geen zin om een parkeerplek voor de auto te zoeken of met de fiets te gaan? Pak dan de bus! Boek je rit eenvoudig via de boekingsmodule op de site van Syntus, de SyntusFlex app of telefonisch.

SyntusFlex rijdt in Mijdrecht, Wilnis en Waverveen. Het is een kleine bus die van halte naar halte rijdt. Er zijn meerdere haltes in elke wijk van Mijdrecht en Wilnis (meer haltes dan de reguliere lijnen). Ook in Waverveen zijn er haltes. Je kunt dus op korte afstand van je huis opstappen. Op verzoek van de gemeente is ook de halte bij zandeiland 4/Klinkhamerlocatie op de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen toegevoegd. De rit kost € 1,50 per persoon. SyntusFlex rijdt op maandag t/m vrijdag, van 6.00 tot 21.00 uur.

Meer info vind je op https://www.syntusutrecht.nl/nl-nl/syntusflex 


Laatst bewerkt op: 12 augustus 2021 09:54

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met de bus naar zandeiland 4

Zin om te zwemmen in de Vinkeveense Plassen? Geen zin om een parkeerplek voor de auto te zoeken of met de fiets te gaan? Pak dan de bus! Boek je rit eenvoudig via de boekingsmodule op de site van Syntus, de SyntusFlex app of telefonisch. SyntusFlex rijdt in Mijdrecht, Wilnis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: