Open herfsttoernooi bij TV Wilnis


Geplaatst op: 22 augustus 2011

Het is weer zover, de inschrijving van het OPEN herfsttoernooi is geopend !

Het Herfsttoernooi is een van de toernooien waar Tennisvereniging Wilnis om bekend staat. Met enorm veel gezelligheid en ruimte voor iedereen is dit altijd een aantrekkelijk toernooi. Voorheen was het herfsttoernooi enkel voor leden van TV Wilnis, maar vorig jaar is het Herfsttoernooi opengesteld voor leden van andere verenigingen. Dit bleek een succes te zijn, zowel de eigen leden als leden van andere verenigingen waren laaiend enthousiast.

Van vrijdag 9 september tot en met zondag 9 oktober 2011 worden er in de weekenden dubbels en mixdubbels gespeeld. Wie kunnen zich hiervoor aanmelden?
Zowel leden van TV Wilnis als leden van andere verenigingen! Iedereen dient zich in te schrijven met partner en ook de partner hoeft geen lid te zijn van TV Wilnis. Een echt OPEN Herfsttoernooi.

Er wordt in poules van 5 of 6 koppels gespeeld, in de onderdelen: damesdubbel, herendubbel en gemengddubbel. Speelt u nog niet zo lang, schroom niet, want de poules worden op sterkte ingedeeld.

De echt enthousiaste spelers kunnen ook aan 2 onderdelen meedoen, maar dan bent u wel verplicht minimaal één hele dag per weekend beschikbaar te zijn als koppel. Tevens mag u in dit geval slechts één weekend in totaliteit verhinderd zijn. Indien u minder beschikbaar bent, kunt u slechts op één onderdeel inschrijven. Het kan voorkomen dat er bij deelname aan 2 onderdelen 2 wedstrijden op een dag gespeeld moeten worden. Dit zal afhankelijk zijn van het schema en de verhinderingen van alle spelers.

Op vrijdagavond beginnen de wedstrijden om 18.30 uur
Op zaterdag om 14.00 uur en op zondag om 10.30 uur.
Informatie over te spelen wedstrijden zal gegeven worden via onze website, www.tvwilnis.nl.
Tijdens het toernooi is de organisatie telefonisch bereikbaar in het clubhuis van TV Wilnis op WOENSDAG avond van 19.30 tot 21.00 uur.

Om in te schrijven en voor nadere informatie kijk op www.tvwilnis.nl of via link : http://www.toernooiklapper.nl/fik2.php?fik=ZBDJDI36&jaar=2011 en volg de aankondigingen in de lokale media. Sluitingsdatum voor inschrijving is 29 augustus 2011.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open herfsttoernooi bij TV Wilnis

Het is weer zover, de inschrijving van het OPEN herfsttoernooi is geopend !Het Herfsttoernooi is een van de toernooien waar Tennisvereniging Wilnis om bekend staat. Met enorm veel gezelligheid en ruimte voor iedereen is dit altijd een aantrekkelijk toernooi. Voorheen was het herfsttoernooi enkel voor leden van TV Wilnis, maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: