001 - OrMontre

De Kwakelse Veiling editie van 2021 gaat door


Geplaatst op: 16 augustus 2021

Met trots kunnen we jullie mededelen dat de Kwakelse Veiling dit jaar doorgaat op zaterdag 30 oktober en/of 6 november a.s.! Op welke manier (in de kantine van KDO of online) bepalen we begin oktober. Vanaf maandag 16 augustus a.s. zullen onze wijklopers langs de huizen in De Kwakel gaan, zodat jullie een geldbedrag, tegoedbon of dienst kunnen doneren.

In verband met de onzekerheid door corona is het dit jaar niet mogelijk om fysieke goederen te geven.  Wij gaan in deze editie voor minder kavels en zullen mogelijk giften samenvoegen om een kavel nog interessanter te maken voor een bieder.

Mocht je niet in De Kwakel wonen of niet thuis zijn als de wijkloper langskomt, dan kun je alsnog een bijdrage geven d.m.v. het storten van een geldbedrag naar het volgende bankrekeningnummer: NL28 RABO 03635.04.044 t.n.v. de penningmeester van het Kwakels Veilingcomité. Tevens is het mogelijk om via info@kwakelseveiling.nl aan te geven wanneer je een tegoedbon of dienst wilt doneren.

Wij hebben er zin in en gaan in 2021 wederom voor een prachtige opbrengst voor het Kwakelse verenigingsleven!

 

Laatst bewerkt op: 16 augustus 2021 11:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Kwakelse Veiling editie van 2021 gaat door

Met trots kunnen we jullie mededelen dat de Kwakelse Veiling dit jaar doorgaat op zaterdag 30 oktober en/of 6 november a.s.! Op welke manier (in de kantine van KDO of online) bepalen we begin oktober. Vanaf maandag 16 augustus a.s. zullen onze wijklopers langs de huizen in De Kwakel gaan, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: