001 - OrMontre
ATELIERROUTE BRENGT LOKALE KUNSTENAARS IN BEELD

ATELIERROUTE BRENGT LOKALE KUNSTENAARS IN BEELD


Geplaatst op: 16 augustus 2021

Drie maanden later dan was voorgenomen, organiseert kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen de tweejaarlijkse Atelier Route. Het evenement vindt nu plaats op 28 en 29 augustus, van 11 tot 17 uur. Vierenzestig kunstenaars en enkele leden van Atelier de Kromme Mijdrecht nemen aan het evenement deel. Sommigen stellen hun eigen huis of atelier open en anderen exposeren op groepslocaties. Die locaties zijn verdeeld over alle gemeentekernen, Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.

Alle deelnemende kunstenaars presenteren zich met één werk op de startlocatie, ‘De Rank’, Prins Bernhardlaan 2 in Mijdrecht, zodat u zich daar kunt oriënteren. In ‘De Rank’ ligt ook de folder klaar met routekaarten en een overzicht van de deelnemers en de locaties. De folders zijn trouwens ook op alle deelnemende locaties beschikbaar en op een aantal openbare plaatsen, zoals bibliotheken en winkels. Deze informatie is ook te vinden op de website, www.kunstrondevenen.nl en op de Facebook-pagina van KRV.
 
Meer dan beeldende kunst
De variatie in het kunstaanbod is groot: van keramiek tot schilderijen, van glaskunst tot fotografie, van beelden tot textielkunst, collages, sieraden, et cetera. 

Tijdens de Atelier Route zal Klink Klaar met ‘tekst en muziek voor een klein publiek‘ op diverse locaties acte de présence geven.
De verschillende locaties zullen goed herkenbaar zijn door de groen-blauwe vlaggen met het KunstRondeVenen-logo.
Stap op de fiets en neem de tijd. Maak uw eigen routeplanning door van tevoren te kijken welke kunst u mooi vindt, inspireert of nieuwsgierig maakt. Dat kan door te beginnen op de startlocatie en/of door in de folder uw favorieten alvast aan te kruisen en zo uw route te bepalen. Op de website www.kunstrondevenen.nl vindt u meer informatie over alle deelnemende kunstenaars.

Geniet van de kunst, praat met de makers en maak eventueel afspraken over een aankoop of opdracht.


Laatst bewerkt op: 16 augustus 2021 11:40

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ATELIERROUTE BRENGT LOKALE KUNSTENAARS IN BEELD

Drie maanden later dan was voorgenomen, organiseert kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen de tweejaarlijkse Atelier Route. Het evenement vindt nu plaats op 28 en 29 augustus, van 11 tot 17 uur. Vierenzestig kunstenaars en enkele leden van Atelier de Kromme Mijdrecht nemen aan het evenement deel. Sommigen stellen hun eigen huis of atelier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: