VLC

VIOS op straat


Geplaatst op: 22 augustus 2011

Donderdag begint voor VIOS het nieuwe seizoen met een optreden in de wijk Hofland-Noord. De Show- & Marchingband trekt dan door de wijk met een grote finale op het grasveld aan de Toermalijn.
VIOS vertrekt om 19:15 uur vanaf het parkeerterrein naast het Veenlandencollege aan de Diamant. Na een tocht door de wijk worden er vanaf 20:00 uur op het grasveld aan de Toermalijn diverse optredens verzorgt door de leerlingen. Ook zal hier de Show- & Marchingband de U2 taptoeshow opvoeren. Omstreeks 20:45 uur marcheert VIOS weer af richting het Veenlandecollege. Op 22 september is er een vergelijkbare rondgang door de wijk Molenland.

MusicKidz en/of lid worden
VIOS deelt donderdagavond een door Roy Spraakman prachtig vormgegeven flyer uit met informatie over VIOS en de gratis lessen van MusicKidz die half september weer van start gaan. VIOS kan nog versterking bij de blazers, slagwerkers en majorettes gebruiken en ook bij de MusicKidz is nog plek. Opgeven voor MusicKidz kan bij Sabina Hoogerdijk tel.: 0297-242343 e-mail: musickidz@vios-mijdrecht.nl. Majorettes kunnen zich melden bij Chantal van Ballegooij tel.: 0297-272862 of e-mail majorettes@vios-mijdrecht.nl. Wil je opgeleid worden tot slagwerker of blazer in de Show- & Marchingband, of ben je al een ervaren muzikant, neem dan contact op met Karin Schrama tel. 0297-250510 of Ingrid de Boer tel.: 0297-282856. En, ben je een ervaren muzikant en speel je sousafoon, bariton, trombone, saxofoon, trompet of percussie en lijkt spelen in een dweilorkest je wel wat? Bel dan eens met Gerrit van Vliet van dweilorkest DORST. Hij is te bereiken via het nummer: 06-21525558.

Een mailtje met adresgegevens naar pr@vios-mijdrecht.nl kan ook. De vereniging neemt dan contact met je op. Voor informatie kun je ook terecht op websites www.vios-mijdrecht.nl en www.dweilorkest-dorst.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS op straat

Donderdag begint voor VIOS het nieuwe seizoen met een optreden in de wijk Hofland-Noord. De Show- & Marchingband trekt dan door de wijk met een grote finale op het grasveld aan de Toermalijn.VIOS vertrekt om 19:15 uur vanaf het parkeerterrein naast het Veenlandencollege aan de Diamant. Na een tocht door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: