0001 - Skischool Aveen 2021
Online geldplannen voor meer grip op geldzaken en financiën

Online geldplannen voor meer grip op geldzaken en financiën


Geplaatst op: 16 augustus 2021

Om bewoners en ondernemers te helpen meer grip te krijgen  op hun geldzaken, is de gemeente Uithoorn aangesloten bij Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken stelt online geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden. In Uithoorn hebben tot nog toe bijna 400 mensen  gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

Het kan bijvoorbeeld uitkomst bieden voor mensen die meer geld over zouden willen houden, in financiële problemen zitten, maar ook voor mensen die geld willen sparen voor de studie van (klein)kinderen. Ook zijn er plannen beschikbaar voor jongeren, mensen die scheiden of met pensioen gaan, statushouders en ondernemers. De geldplannen geven praktische tips en handvatten. 

Anoniem en gratis

Wethouder van het sociaal domein, José de Robles: ,,Doel van de online geldplannen is dat mensen weer (meer) grip krijgen op hun geldzaken. Het is belangrijk om al in actie te komen als schulden nog niet te veel zijn opgelopen. De drempel om direct hulp te vragen aan bijvoorbeeld de gemeente is helaas vaak hoog.  Deze plannen kunnen anoniem ingevuld worden. En op een tijdstip dat het uitkomt. Dat is het voordeel.”

De geldplannen zijn te vinden via www.uithoorn.nl/laatgeengeldliggen onder het kopje ‘online geldplannen’. Het invullen van de plannen is gratis en anoniem.

 


Laatst bewerkt op: 16 augustus 2021 16:03

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Online geldplannen voor meer grip op geldzaken en financiën

Om bewoners en ondernemers te helpen meer grip te krijgen  op hun geldzaken, is de gemeente Uithoorn aangesloten bij Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken stelt online geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden. In Uithoorn hebben tot nog toe bijna 400 mensen  gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Het kan bijvoorbeeld uitkomst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: