0001 - Skischool Aveen 2021
Zomerschool bij Cultuurpunt Aalsmeer in het teken van Taal

Zomerschool bij Cultuurpunt Aalsmeer in het teken van Taal


Geplaatst op: 17 augustus 2021

In een boordevolle week worden er allerlei leuke culturele lessen aangeboden. Leerlingen van alle scholen uit Aalsmeer en Kudelstaart konden aangemeld worden voor deze leerzame en gezellige week, kinderen met een achterstand op het gebied van taal hebben een plekje gekregen. Het doel is om vooral plezier te hebben in de activiteiten voor de leerlingen met de nadruk op taal, zonder dat er toetsen gedaan worden. Op de eerste dag is het aftasten voor de nieuwe leerlingen, er staat een nieuwe docent voor de groep en er zijn nieuwe kinderen in de groep om te leren kennen. 

De zomerschool heet dit jaar het Cultureel Taal Lab. Elke dag staat er een nieuwe vakdocent voor de kinderen klaar met een les in het thema: De Elementen. Net als het kunstproject De Elementen, dat nu in Aalsmeer bezig is op verschillende locaties. Het element “lucht” was het eerst aan de beurt, met verschillende materialen werd er onder begeleiding van een vakdocent Beeldende Vorming een mooie vlieger gemaakt. Deze werden natuurlijk buiten uitgetest, in tweetallen kregen de kinderen het voor elkaar. De een houdt de vlieger in de lucht en de ander moet een stukje rennen om de vlieger hoger in de lucht te krijgen, ze hebben er allemaal veel plezier in. 

De lessen van vakdocenten Theater, Sport, Muziek en een bezoek aan de bibliotheek en het Flower Art Museum staan ook allemaal op het programma. Tussen de activiteiten door is er voor iedereen een stuk fruit, dat is verzorgd door Jogg Aalsmeer. De teambuilding spelletjes worden dit jaar verzorgd door Buurtwerk en Team Sportservice Aalsmeer. De zomerschool vindt ieder jaar in de eerste en laatste week van de zomervakantie plaats bij Cultuurpunt Aalsmeer.

 


Laatst bewerkt op: 17 augustus 2021 16:02

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerschool bij Cultuurpunt Aalsmeer in het teken van Taal

In een boordevolle week worden er allerlei leuke culturele lessen aangeboden. Leerlingen van alle scholen uit Aalsmeer en Kudelstaart konden aangemeld worden voor deze leerzame en gezellige week, kinderen met een achterstand op het gebied van taal hebben een plekje gekregen. Het doel is om vooral plezier te hebben in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: