001 - Escaperoom aglemeen

Zomerpodium met verhalenvertellers en musici


Geplaatst op: 22 augustus 2011

‘BinnensteBuiten' -verhalen organiseert tijdens de zomermaanden in het Zwanenpark achter het winkelcentrum aan de Plevierenlaan in Vinkeveen een klein en intiem zomerpodium met verhalenvertellers en musici.

Op vrijdagavond 26 augustus kunt u van 20.15 u. tot ca 21.45 u. genieten van het zomerpodium ‘Onder de Linden'. Het is de bedoeling dat u zelf uw zitplaats meeneemt, evenals uw drankje, koffie of sapje. Het is het derde en laatste zomerpodium van dit jaar. Het wordt al vroeg donker dus neem uw eigen lichtje mee: lantaarntje met waxinelichtje of een kleine tuinfakkel.

Terwijl de zaden van de Linde rijpen en zich met de wind mee laten voeren en een zomerbriesje zich zacht laat horen in het ritselen van de bladeren nemen verhalenvertellers u mee naar verre en onbekende oorden en lang vervlogen tijden. U kunt in uw gedachten daar nog blijven onder de klanken van de musici, die de verhalen afwisselen en ondersteunen. De zomerpodia zijn vrij toegankelijk en er is gelegenheid een bijdrage te geven om de kosten te dekken van dit unieke optreden.

Informatie: elza@binnenste-buitenverhalen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerpodium met verhalenvertellers en musici

‘BinnensteBuiten' -verhalen organiseert tijdens de zomermaanden in het Zwanenpark achter het winkelcentrum aan de Plevierenlaan in Vinkeveen een klein en intiem zomerpodium met verhalenvertellers en musici.Op vrijdagavond 26 augustus kunt u van 20.15 u. tot ca 21.45 u. genieten van het zomerpodium ‘Onder de Linden'. Het is de bedoeling dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: