001 - OrMontre
De Loods Fashion ruimt op

De Loods Fashion ruimt op


Geplaatst op: 20 augustus 2021

Met de vernieuwde Loods is de SALE ook twee keer zo groot geworden. Een ieder die nog wel wat kleding kan gebruiken voor niet al teveel geld moet bij deze indoor modestad zijn aan de Dorpsstraat 29 en 35. Zowel heren als dames kleding in de SALE nu voor de helft van de prijs!

Deze kledingwinkel heeft met zijn 1100m2 winkeloppervlakte een ENORME SALE voor jou klaar hangen. Vooraanstaande merken als ONLY, Vero Moda, PME Legend, Jack and Jones, Garcia, OPUS, Cast Iron, My Jewellery en Selected Homme vind je ook in deze uitverkoop. De Loods Fashion hanteert een Shop-in-Shop concept. Dat betekent dat elk merk zijn eigen winkeltje, met bijbehorende look & feel, heeft met De Loods als overkoepelende naam. De SALE vind je ook bij de eigen shops. Ben jij dus fan van PME Legend? Ga naar dat merk en shop gemakkelijk en voordelig. 

Wil je voor iemand shoppen? Dat kan! Bij De Loods Fashion profiteer je namelijk altijd van de 90-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Dus ook in de SALE. Zo kun je makkelijk kleding meenemen voor de thuisblijvers en terug brengen wanneer jou dat uit komt. Dat moet lukken in 90 dagen toch? Zorgeloos SALE shoppen, waar kun je dat nu nog meer?

Lukt het niet om meteen naar De Loods te racen? Geen stress! De Loods is namelijk 7 dagen in de week geopend. Vrijdagavond tot 21:00 uur tijdens de koopavond en ook nog eens elke zondag van 12:00 tot 18:00 uur. 

De Loods snapt dat SALE shoppen uitputtend kan zijn! Maak dan ook gebruik van de gouden rekjes, waar je al jouw fondsten aan op kunt hangen. Zou hoef je in ieder geval niet met je handen vol door de winkel te lopen. Maak bij de bar nog even een pitstop voor wat koffie-hydratie. Een heerlijk bakkie. Maar iets anders drinken kan natuurlijk ook. Ik raad het in ieder geval aan;).

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods Fashion ruimt op

Met de vernieuwde Loods is de SALE ook twee keer zo groot geworden. Een ieder die nog wel wat kleding kan gebruiken voor niet al teveel geld moet bij deze indoor modestad zijn aan de Dorpsstraat 29 en 35. Zowel heren als dames kleding in de SALE nu voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: