Grote brand in rubberbotenopslag Aalsmeer


Geplaatst op: 21 augustus 2021

In een bedrijfsverzamelpad in Aalsmeer is vrijdag- op zaterdagnacht brand uitgebroken. Ook een aanliggend pand in de Lakenblekerstraat heeft schade opgelopen.

Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan, maar een woordvoerder van de brandweer zegt dat het om een korte, maar felle brand ging. Daarom werden veel wagens opgeroepen, onder meer uit Kennermerland, Uithoorn en Mijdrecht.

Door de smalle doorgangen tussen de boten, was het vuur lastig een halt toe te roepen. Ook kwam er veel rook vrij bij de brand, waardoor een aanliggend pand schade heeft. Na anderhalf uur was de brand onder controle.

Hoe groot de schade is aan de rubberbotenopslag is nog niet duidelijk. De brandweer zegt tegen NH Nieuws dat een aantal "instabiele constructies" gesloopt moesten worden. Er zijn geen gewonden gevallen.


Laatst bewerkt op: 21 augustus 2021 11:44

Bron: NH Nieuws

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand in rubberbotenopslag Aalsmeer

In een bedrijfsverzamelpad in Aalsmeer is vrijdag- op zaterdagnacht brand uitgebroken. Ook een aanliggend pand in de Lakenblekerstraat heeft schade opgelopen. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan, maar een woordvoerder van de brandweer zegt dat het om een korte, maar felle brand ging. Daarom werden veel wagens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: