001 - OrMontre
Bouwdorp DRV weer een groot succes

Bouwdorp DRV weer een groot succes


Geplaatst op: 24 augustus 2021

Na een jaar te hebben overgeslagen vanwege de Corona kon de achtste editie van Bouwdorp dit jaar gelukkig doorgaan! En hoe! Honderdtachtig kinderen stonden te popelen totdat ze konden beginnen met bouwen. Het weer zat wat tegen maar daar leek niemand last van te hebben! De sfeer zat er goed in en waar je ook keek zag je blije gezichten. Kortom, Bouwdorp was weer een feestje.

Waar sommige kinderen nog nooit een plank hadden gezaagd of een spijker in een plank hadden geslagen, zijn deze week ‘timmermannen s(en –vrouwen!) in de dop ontstaan. Het geldelement zorgde voor slimme onderhandelingen en een ondernemersgeest. En natuurlijk is was er ook een enorme inzet tijdens het bouwen. Met bloed (kleine beetjes gelukkig), zweet en tranen werd passioneel gewerkt aan de meest geweldige bouwwerken. De kinderen zijn na vijf dagen bouwen moe, maar méér dan voldaan. Hun blije bekkies zeggen alles! 

Bouwdorp DRV 2021 is afgesloten met een prijsuitreiking. Ouders die dit jaar niet hierbij aanwezig mochten zijn vanwege de Corona maatregelen konden meekijken via een live stream. Twee gast jury’s van de Albert Hein Mijdrecht (Passage en Leicester) kwamen om de originaliteitsprijs te beoordelen en uit te reiken. Deze is gewonnen door het team ‘De Bloemetjes’! Het groepje bestaat uit: Nikki, Zoë, Stella, Jill, Bjorn en Levi

Bouwdorp werd vereerd met een bezoek van Loco-burgermeester Alberta Schuurs. Zij overhandigde de eerste en tweede prijs voor de beste hut van Bouwdorp DRV 2021. Op nummer 1 is geëindigd: De funmakers! Het groepje bestaat uit: Willemijne, Lotte, Sanne, Sarah, Noemi. Nummer 2 is geëindigd: Best building girls (BBG) Het groepje bestaat uit: Fenna, Jalysha, Sylvie en Babs.

Zonder onze sponsoren en de inzet van vrijwilligers zou Bouwdorp DRV niet mogelijk zijn. Namens alle kinderen BEDANKT! Tot volgend jaar!


Laatst bewerkt op: 24 augustus 2021 09:32

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bouwdorp DRV weer een groot succes

Na een jaar te hebben overgeslagen vanwege de Corona kon de achtste editie van Bouwdorp dit jaar gelukkig doorgaan! En hoe! Honderdtachtig kinderen stonden te popelen totdat ze konden beginnen met bouwen. Het weer zat wat tegen maar daar leek niemand last van te hebben! De sfeer zat er goed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: