001 -Family

Mijnsherenweg Kudelstaart vier weken afgesloten


Geplaatst op: 23 augustus 2011

Maandag 29 augustus start de gemeente met de aanleg van een (sifon)duiker en het herbestraten van een gedeelte van het fietspad langs de Mijnsherenweg. De werkzaamheden duren vier weken en hebben als gevolg dat de Mijnsherenweg voor doorgaand gemotoriseerd verkeer is afgesloten.

De werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van een sifonduiker en het herbestraten van het fietspad langs de Mijnsherenweg. De sifonduiker wordt geplaatst nabij Mijnsherenweg 40a, ter hoogte van de kruising Mijnsherenweg - Zwanebloemweg. Het aanbrengen van de sifonduiker is noodzakelijk voor de waterhuishouding van de wijk De Rietlanden. De verdiepte leiding verbindt het water aan weerszijden van de Mijnsherenweg en wordt aangelegd over de volle breedte van de weg. Voor deze werkzaamheden wordt de Mijnsherenweg voor vier weken afgesloten. Tegelijkertijd met de werkzaamheden voor de sifonduiker wordt het fietspad, vanaf de Legmeerdijk / N231 tot aan de Zwanebloemweg, langs de Mijnsherenweg herbestraat.

Bereikbaarheid
Door de aanleg werkzaamheden voor de duiker is het doorgaand verkeer op de Mijnsherenweg gestremd van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 23 september. Dit heeft als gevolg dat het niet mogelijk is om het centrum van Kudelstaart vanaf de Legmeerdijk / N231 via de Mijnsherenweg te bereiken. Het doorgaand verkeer wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via de Hoofdweg en Ambachtsheerweg. Voor meer informatie zie www.aalsmeer.nl/Actueel/Wegwerkzaamheden of www.nhbereikbaar.nl.

De bussen van Connexxion rijden tijdelijk een andere route. De haltes van Connexxion op de Mijnsherenweg worden gedurende de werkzaamheden verplaatst naar de Hoofdweg, ter hoogte van de Legmeerdijk en de Doelstraat. Voor meer informatie zie www.connexxion.nl.

Voor (brom)fietsers geldt dat deze gebruik kunnen blijven maken van de Mijnsherenweg. Wel zal er enige hinder zijn ten gevolge van de werkzaamheden.

Bewoners en belanghebbenden zijn per brief geïnformeerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijnsherenweg Kudelstaart vier weken afgesloten

Maandag 29 augustus start de gemeente met de aanleg van een (sifon)duiker en het herbestraten van een gedeelte van het fietspad langs de Mijnsherenweg. De werkzaamheden duren vier weken en hebben als gevolg dat de Mijnsherenweg voor doorgaand gemotoriseerd verkeer is afgesloten. De werkzaamhedenDe werkzaamheden bestaan uit het plaatsen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: