Mantelzorg De Ronde Venen organiseert workshop over levenstestament

Mantelzorg De Ronde Venen organiseert workshop over levenstestament


Geplaatst op: 24 augustus 2021

Dinsdagavond 14 september organiseert Mantelzorg De ronde Venen van 19.30 tot 21.30 uur een workshop voor mantelzorgers en hun naasten over het levenstestament. Hierin vertelt notaris Jan Derkman wat het betekent om als belangbehartiger op te treden voor een partner, ouder of kennis. De wordkshop vindt plaats in De Angstelborgh in Abcoude.

In een levenstestament leggen mensen vast wie hun financiële, medische en persoonlijke zaken regelen als zij dat zelf niet meer kunnen. Denk aan beslissingen over euthanasie, orgaandonatie en palliatieve sedatie. In de workshop “Mantelzorg en Levenstestament” leren mantelzorgers wat het betekent om als belangenbehartiger op te treden voor een partner, ouder of kennis. Wat er in een levenstestament kan worden geregeld en het belang van goede verantwoording. Ook leren zij hoe ze moeten handelen als ze de afspraken als belangenbehartiger niet meer kunnen nakomen.

U kunt zich aanmelden voor deze workshop via mantelzorg@stdb.nl o.v.v. naam, adres en aantal personen of via 0297 – 230 280 (vraag naar Ester of Tanja).

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Zorgt u voor iemand in uw omgeving en staat u nog niet ingeschreven? Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op: www.mantelzorgderondevenen.nl.

Mantelzorg De Ronde Venen is onderdeel van Tympaan-De Baat.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorg De Ronde Venen organiseert workshop over levenstestament

Dinsdagavond 14 september organiseert Mantelzorg De ronde Venen van 19.30 tot 21.30 uur een workshop voor mantelzorgers en hun naasten over het levenstestament. Hierin vertelt notaris Jan Derkman wat het betekent om als belangbehartiger op te treden voor een partner, ouder of kennis. De wordkshop vindt plaats in De Angstelborgh … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: