001 - OrMontre
Van klassiek naar dance op Radio Aalsmeer

Van klassiek naar dance op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 24 augustus 2021

Op Radio Aalsmeer is donderdag 26 augustus wederom een extra lange aflevering van het programma 'Aalsmeer by Night' te beluisteren. Presentator Meindert van der Zwaard presenteert tussen 20.00 en 22.00 uur weer een speciale 'Dance Night', een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden. In elke 'Dance Night' staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op KC & The Sunshine Band. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Ook in de reguliere uitzending van 'Aalsmeer by Night' tussen 22.00 en 24.00 uur wordt de dansvloer nog regelmatig gevuld. Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Mozart bij ‘Intermezzo’

Vier weken geleden was ‘Intermezzo’ geheel gewijd aan werk van Wolfgang A. Mozart en de genialiteit van deze componist is niet in 2 uur te vangen. Daarom maandagavond 30 augustus om 21.00 uur weer Mozart met de minder bekende, maar niet minder fraaie, symfonieën 15 en 16, een pianoconcert en aandacht voor de opera "Die entführung aus dem Serail". Sem van Hest laat mensen komende maandagavond weer genieten van de mooiste klassieke muziek.

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van klassiek naar dance op Radio Aalsmeer

Op Radio Aalsmeer is donderdag 26 augustus wederom een extra lange aflevering van het programma 'Aalsmeer by Night' te beluisteren. Presentator Meindert van der Zwaard presenteert tussen 20.00 en 22.00 uur weer een speciale 'Dance Night', een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: