0001 - Skischool Aveen 2021
Inloophuis ’t Anker weer open

Inloophuis ’t Anker weer open


Geplaatst op: 25 augustus 2021

Met ingang van 2 september opent Inloophuis ’t Anker weer als vanouds twee dagen in de week de deuren. Mensen die ‘geraakt’ zijn door kanker (als patiënt, als oud-patiënt of als naaste) zijn van harte welkom op de dinsdag en/of donderdag. Gewoon, voor een praatje en een luisterend oor of voor deelname aan een activiteit. Activiteiten die ontspannend en gezellig zijn en afleiding bieden. De schildergroep gaat weer van start op de donderdagmiddagen, er is elke week yoga, er zijn creatieve en sportieve bijeenkomsten, er is improvisatietheater en de meer serieuze gespreksgroep komt weer rond de tafel. En met dank aan muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis kan ook het smartlappenkoor weer gaan zingen in een ruime, goed geventileerde ruimte. 

Koffie en thee en het nieuwe biljart staan klaar.  

Op allerlei manieren probeert ’t Anker een veilige ontmoetingsplek te zijn voor mensen die kanker hebben (gehad) en/of hun naasten. Hoewel de aanwezigen hopelijk gevaccineerd zullen zijn, gelden de basisregels wat betreft corona nog steeds. We houden afstand, wassen handen en blijven bij klachten thuis. Ondanks die maatregelen verwacht ’t Anker een gezellige en uitnodigende plek te zijn.  

Nieuwe gasten zijn natuurlijk van harte welkom. Meld je van tevoren telefonisch even aan. We kunnen je dan in alle rust ontvangen en in gesprek gaan (06-18072867 of 06-27181416). Op de site van ’t Anker (www.inloophuishetanker.nl) of op Facebook en Instagram vind je meer informatie. 

 


Laatst bewerkt op: 25 augustus 2021 07:58

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker weer open

Met ingang van 2 september opent Inloophuis ’t Anker weer als vanouds twee dagen in de week de deuren. Mensen die ‘geraakt’ zijn door kanker (als patiënt, als oud-patiënt of als naaste) zijn van harte welkom op de dinsdag en/of donderdag. Gewoon, voor een praatje en een luisterend oor of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: