Goudsmederij Vinkeveen verandert van naam: zelfde kwaliteit, nieuw jasje

Goudsmederij Vinkeveen verandert van naam: zelfde kwaliteit, nieuw jasje


Geplaatst op: 25 augustus 2021

Goudsmederij Vinkeveen verandert van eigenaar en handelsnaam.

Wij zijn Kevin Oudijk en Tonie Mulckhuyse. Met ruim 10 jaar ervaring in de in- en verkoop van vintage horloges, goud en zilver weten wij uw items altijd op hun actuele waarde te schatten én zijn we in staat om ze snel en vakkundig te repareren of onderhouden. Daarnaast hebben we een scherp oog voor design waardoor we ook over een exclusieve collectie sieraden beschikken. Klaar om gedragen te worden.

OrMontre is een goudsmederij en horlogerie in één. Een juwelier met open atelier waarbij u horloges kunt kopen of verkopen, schoonmaken, laten servicen, repareren of een batterij laten vervangen, sieraden laten ontwerpen, repareren en/of polijsten of uw favoriete items direct kunt laten schoonmaken. Full service. Alles onder één dak.

Wilt u uw sieraden of horloge verkopen? Met een kop koffie, koek en een weegschaal op tafel taxeren we uw items gewoon waar u bij bent. Persoonlijk en transparant. Zo weet u meteen wat u kan en mag verwachten. Vervolgens doen we u een eerlijk bod op basis het merk en de staat van uw horloge óf gebaseerd op de actuele goud- of zilverkoers. Inruilen voor een nieuw sieraad of horloge behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een sieraad dat al generaties lang in de familie is, maar dat vandaag de dag niet meer zo modieus is, of niet meer bij u past? Laat uw sieraad dan eens aanpassen of helemaal omsmelten en in een nieuw, passend ontwerp weer tot zijn recht komen. Zo geeft u een eigen draai aan uw juwelen, terwijl u de emotionele waarde gewoon behoudt. Dat scheelt bovendien weer in de materiaalkosten. Ook niet onbelangrijk!


Laatst bewerkt op: 27 augustus 2021 13:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goudsmederij Vinkeveen verandert van naam: zelfde kwaliteit, nieuw jasje

Goudsmederij Vinkeveen verandert van eigenaar en handelsnaam. Wij zijn Kevin Oudijk en Tonie Mulckhuyse. Met ruim 10 jaar ervaring in de in- en verkoop van vintage horloges, goud en zilver weten wij uw items altijd op hun actuele waarde te schatten én zijn we in staat om ze snel en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: